TIMEXPERT Vitamin C+ (A.G.E.)

timexpert-vitamin-c-duo2Megújultak a Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.) otthoni ápolást segítő termékek.


Miben jelent újdonságot?
Az újdonságot jelentő Ume kivonat
(Japán szilvaféle) hatására nem megy végbe a káros glikációs folyamat, mert a hatóanyag megakadályozza , hogy a Glükóz körbe vegye a kollagén és elasztin rostokat (A.G.E.), így meggátolja , hogy a rostok merev , rugalmatlan alakot vegyenek fel, töredezzenek.

A kollagén rostok „szabaddá válnak”, sokkal több vizet vesznek fel. Hatására a bőr hidratáltsága fokozódik, térben feltöltötté válik tónusa javul.

A C-vitamin koncentrátum kedvező hatásai:
A bőröregedés első jelei ellen hat. Csökkenti az első , korai ráncok hosszát és mélységét, a ráncok egy része láthatatlanná válik, illetve késlelteti az első ráncok megjelenését. Gyulladáscsökkentő, csökkenti a hiperpigmentáció tüneteit

A bőr színe és tónusa: Az Ume kivonatnak köszönhetően a sárgás, fakó bőrszín eltűnik. Egységesíti , kiegyenlíti a bőrt , továbbá bőrvédő hatású.

TIMEXPERT VITAMIN C +( A.G.E.)
TERMÉKEK OTTHONI ÁPOLÁSRA

TIMEXPERT VITAMIN C+( A.G.E.) intenzív korrigáló emulz (50 ml)
Nappali használatra ajánljuk, valamint a normál, kevert bőrűek számára a mindennapi ápolásra.

TIMEXPERT VITAMIN C + (A.G.E.) intenzív korrigáló km (50 ml)
Éjszakai használatra ajánljuk, valamint a száraz bőrűek számára a mindennapi ápolásra.

TIMEXPERT VITAMIN C Tiszta C-Vitamin esszencia (4x 6 ml)
A koncntrátummal végzett kúrát évente 1, maximum 2 alkalommal 1 havi időtartamra ajánljuk. 1 ampulla esszencia 1 heti ápolásra elegendő . Használatát reggel és este ajánljuk. Először a bőrbe masszírozunk pár csepp eszenciát , majd a Timexpert Vitamin C+ emulzióval, vagy a krémmel ápoljuk az arcot, nyakat és a dekoltázst.

ÚJ!

Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.) revitalizáló szemkontúr ápoló krém (15 ml)

A szemkontúr ápoló krémet az ödémás, táskás, valamint sötét karikás szemkontúr ápolására ajánljuk. Hatására a szemkontúr körüli elszíneződések halványodnak, az ödémák mérete, a ráncok hossza és mélysége fokozatosan csökken. Ránctalanító hatású, hidratálja és bársonyos tapintásúvá varázsolja a bőrt. Tartós használatával a szemkörnyéki sötét karikák színe tompul, megjelenése egységes, üde, friss lesz. A bőr visszanyeri természetes fényét.

A bőr öregedésének folyamatát sok minden gyorsíthatja, melyek közül az egyik az úgynevezett glikáció. A glikáció egy kémiai reakció, melyet a cukor indít el, de közrejátszik az oxidatív stressz és az UV sugárzás is. Lényege, hogy a cukor molekulái számos fehérjével reakcióba lépve károsítja, és roncsolja a fehérje rostokat. Ennek a folyamatnak a végén AGE molekulák (glikációs végtermékek) termelődnek, amelyek idővel elpusztítják a kollagén és elasztin rostokat.

A bőrben lévő fehérjékre nézve különös veszélyt jelent a glikáció, mivel hosszú felezési idejű, és halmozódó folyamat – egymás utáni káros behatások összeadódnak, és hosszú ideig tartanak. A folyamat elsősorban az irha-fehérjéket veszélyezteti. Ezek különböző szerkezetű gliko-fehérjék, elasztinok, de főként kollagének.

A termék előnyei:

Az alváshiánynak, légkondicionáló és dohányfüst kártékony hatásainak kitett bőr fakóvá és élettelenné válik, elveszti természetes rugalmasságát. A C-vitamin az egyik legjobb antioxidáns, mely megköti a szabad gyököket. Nélkülözhetetlen a kollagén rostok kialakulásában, így segít megőrizni és helyreállítani a bőr természetes feszességét. Meggátolja a hámréteg kiszáradását, így a bőr selymes, rugalmas és sima lesz.

Ume (japán szilva) kivonatot tartalmaz, mely képes megakadályozni a bőrben végbemenő glikációs folyamatokat, így akadályozva meg a bőröregedés jeleinek kialakulását.

Használja: Reggel és este miután megtisztította bőrét, oszlassa el a szükséges mennyiségű krémet a szemkontúr környékén.