TIMEXPERT Vitamin C+ A.G.E.

timexpert-vitamin-c-duo2Megújultak a Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.) otthoni ápolást segítő termékek.
Miben jelent újdonságot?
Az újdonságot jelentő Ume kivonat
(Japán szilvaféle) hatására nem megy végbe a káros glikációs folyamat, mert a hatóanyag megakadályozza , hogy a Glükóz körbe vegye a kollagén és elasztin rostokat (A.G.E.), így meggátolja , hogy a rostok merev , rugalmatlan alakot vegyenek fel, töredezzenek.

A kollagén rostok „szabaddá válnak”, sokkal több vizet vesznek fel. Hatására a bőr hidratáltsága fokozódik, térben feltöltötté válik tónusa javul.
A C-vitamin koncentrátum kedvező hatásai:
A bőröregedés első jelei ellen hat. Csökkenti az első , korai ráncok hosszát és mélységét, a ráncok egy része láthatatlanná válik, illetve késlelteti az első ráncok megjelenését. Gyulladáscsökkentő, csökkenti a hiperpigmentáció tüneteit

A bőr színe és tónusa: Az Ume kivonatnak köszönhetően a sárgás, fakó bőrszín eltűnik. Egységesíti , kiegyenlíti a bőrt , továbbá bőrvédő hatású.

TIMEXPERT VITAMIN C +( A.G.E.)  TERMÉKEK OTTHONI ÁPOLÁSRA

TIMEXPERT VITAMIN C+( A.G.E.) intenzív korrigáló emulz (50 ml)
Nappali használatra ajánljuk, valamint a normál, kevert bőrűek számára a mindennapi ápolásra.

TIMEXPERT VITAMIN C + (A.G.E.) intenzív korrigáló km (50 ml)
Éjszakai használatra ajánljuk, valamint a száraz bőrűek számára a mindennapi ápolásra.

TIMEXPERT VITAMIN C Tiszta C-Vitamin esszencia (4x 6 ml)
A koncntrátummal végzett kúrát évente 1, maximum 2 alkalommal 1 havi időtartamra ajánljuk. 1 ampulla esszencia 1 heti ápolásra elegendő . Használatát reggel és este ajánljuk. Először a bőrbe masszírozunk pár csepp eszenciát , majd a Timexpert Vitamin C+ emulzióval, vagy a krémmel ápoljuk az arcot, nyakat és a dekoltázst.