TIMEXPERT POWER LIGHT

BŐRHALVÁNYÍTÓ, BŐRFIATALÍTÓ BOOSTER SZÉRUM (50 ml)

A kozmetikai ápoló termékek igazi ékköve. Bőrfiatalító, sejtszinten méregtelenítő készítmény. Világosítja, halványítja a bőrt. A mikrofelszínt kiegyenlíti. Feszesíti, tonizálja a bőrt.

timexpert-white


Kettős cél:
Megújítja, fiatalítja a bőrt.
– Világosítja,természetes fényűvé teszi , tisztítja a bőrt.
További eredmények:
– Késlelteti a sejtszintű bőröregedést.
– Egyenletessé és simává teszi a bőrfelszínt.
– Az árnyékfoltok nagyságrendekkel világosodnak.
– A kék és zöld színelnyelő kapacitás, a fakóság csökken
– Világos, egyenletes, selymes lesz a bőr.

HÁROMSZOROS HATÁS és HATÓANYAGOK

1 Méregteleníteni a sejteket és javítani a bőrfelszín minőségén.

2 Megváltoztatni a bőr fényvisszaverő képességét. Visszaállítania bőr
ragyogását és optikailag ránctalanítani.

3 Szabályozni a hiperpigmentációt.

1. A SEJTEK MÉREGTELENÍTÉSI FOLYAMATA: A progerin: Egy mérgező protein mely az ép sejtek nukleotidjaiban halmozódik fel. A bőröregedés hatékony jelző faktora.
A kor előre haladtával a proteinek mennyisége növekszik a sejtek öregednek. A vizsgálatok kimutatták, hogy a progerin mennyisége 3x nagyobb az idősebb bőrben , minta fiatalban. Ez a magyarázata annak, hogy az érett bőr pigmentfoltos.

A sejtek méregtelenítésének egyik módja az autophagia. A már elöregedett sejtek fiatalokra cserélődnek. Ez az egyik módja annak, hogy a toxikus sejtek lecserélődjenek, távozzanak. pl. A progerin energiává alakul át. Az autofágia folyamatát egy mTOR enzim koordinálja. Ha az enzim mennyisége növekszik, a sejtek méreganyag mennyisége is növekszik.

A Pheophicea algae kivonata viszont csökkenti az mTOR enzim mennyiségét, ezáltal a sejtek méreganyag mennyisége csökken.

 

2 GYÉMÁNT MIKROSZEMCSÉK
Hatékony fényvisszaverő technológia. A gyémántszemcsék átalakítják az UV tartományban láthatatlan színeket foszforeszkáló színekké. Szelektíven szétszórja, megtöri a a kék és a zöld színeket, melyek eddig a bőr fakóságáért voltak felelősek.

A gyémánt mikroszemcsék a bőrfelszín egyenetlenségeiben maradnak és eltűnteti a kékes szürkés elszíneződést. A ráncok optikailag halványodnak, a pórusok láthatatlanná válnak. A bőr egészséges, egyenletes és természetes fényű.
3 BÚZAKORPA KIVONAT: Ara-xilánbontó oligoszacharidok, melyek a képesek fokozni a TRP-1 enzimeket. A melanogenezis első fázisában blokkolják a melanin szintézist. Hatására a bőr hiperpigmentációja csökken. A jellegzetes „sárgás” , gyakran irritált bőrszín eltűnik. A bőr visszanyeri természetes színét. A bőr tiszta , egyenletes , komplex.
VC-IP a C-vitamin derivátuma hármas hatású:

– Pigmentfolt halványító hatás: serkenti a vörös pigmmentek oxigenizáló
folyamatát, így a vörös pigmentek színtelenné alakulnak át.

-Serkentia kollagén szintézist, javítja a bőrrugalmasságát.
-Hatékony anti-oxidáns csökkenti a szabad gyökök intenzitását.

POWER LIGHT BŐRHALVÁNYÍTÓ, BŐRFIATALÍTÓ BOOSTER SZÉRUM (50 ml)

 

Használati utasítás: Használja naponta regge a bőr pl és este, miután megtisztította az arcbőrt. Először nyomjon a pipetta segítségével néhány csepp szérumot az ujjaira, majd egyenletesen oszlassa el az arc-nyak-dekoltázs bőrfelületén. Ezt követően használja a szokásos arckrémét.

Ha az idő nagyon meleg,vagy normál-kombinált a bőrtípusa, használja a szérumot önállóan.
Kiszerelés: 50-ml űrtartalmú üveg, pipettás zárókupakkal. Bőrgyógyászok tesztelték. Parabén- mentes.