Sperience Thalasso

sperience-thalasso

A Sperience Thalasso a Germaine de Capuccini legnagyobb, több, mint 50 féle kezelést tartalmazó és egyben legkiterjedtebb programja, melyet a legújabb kutatásoknak megfelelően folyamatosan bővít az Európától távoli civilizációk testet, szellemet és a lelket gyógyító kezeléseivel és megannyi különleges hatóanyagával.

A Sperience Thalasso termékek főként a tengeri eredetű alapanyagok (iszap, agyag, tengeri só), a tengerben élő növények, főként algák kivonataiból, valamint a mediterrán kertek csodálatos aromáiból állították össze.

Az egyes Thalasso kezeléseket csoportokba osztottuk hatásuk szerint, így különböztethetők meg a karcsúsító, feszesítő, hidratáló, méregtelenítő és keringésfokozó, lazító-pihentető, illetve az ásványi-anyagpótló kezeléscsoportok.

Élvezze a tengervizet visszaidéző algás, sós fürdőket, a tengeri iszap, agyag, vagy az egyes alga kivonatok jótékony hatását egy masszázs, kényeztető kezelés alkalmával.

A különleges masszázstechnikákkal visszaadjuk az egyes civilizációk (európai, japán, kínai) évezredes tapasztalatát, hogy a jelenkor rohanásaiban megfáradt emberek egy-egy Thalasso kezelést követően visszanyerjék vitalitásukat, testük erejét.

A kezelőhelyiség különleges, meghitt hangulata, a nyugtató zene, a gyertyák fénye hozzájárul a kezelés valódi élményéhez, kényeztetéséhez.

Számunkra a kezelés minden részlete fontos, mert vendégeink számára csak ezzel válhat egy Sperience Thalasso kezelés felejthetetlen élménnyé.

SPERIENCE THALASSO FÜRDŐK ÉS MASSZÁZSOK

RÓMAI FÜRDŐ RELAXÁLÓ HATÁSÚ AROMAOLAJOKKAL
Az aromafürdő 4 esszenciaolajból tevődik össze. Az aromák nagy körültekintéssel lettek összeválogatva, így biztosítva a fürdő jótékony hatását. A római idők óta ez a legklasszikusabb aromafürdő, mely kellemes aromáival a legmélyebb relaxációt biztosítja.

RÓMAI FÜRDŐ SPA MARINE KARCSÚSÍTÓ AROMÁVAL
Az aromaterápia egy ősidők óta kedvelt kezelés. Az aromák gyógyító hatásúak, javítják a közérzetet és jótékonyan hatnak az érzékekre. Élvezze a karcsúsító aromákban (cédrus atlantika, juniperus, levendula) gazdag alakformáló fürdő jótékony hatásait.

ZÖLD ALGÁS-TENGERI SÓS FÜRDŐ 
A smaragdzöld tengervíz és a lágyan simogató hullámok kényeztetik a testet és a lelket. A holisztikus környezetben végzett kényeztető kezelés megnyugtatja a testet, jótékonyan hat a vérkeringésre. Mivel az alga nagy koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat, a fürdő hatására a szervezetbe pótlódnak az elveszített ásványi anyagok.

SPA ALGÁS BŐRRADIR 
A bőr intenzív légzését az elhalt hámsejtek eltávolítását követően érhetjük el. A finom granulátumokat tartalmazó olaj alapú anyaggal megmasszírozzuk testét. A méhviasz és a , a zöld alga már a masszázs folyamán segíti a bőr regenerálódását. A masszázst követően a bőr puhává, selymessé és hidratálttá válik.

GERMAINE DE CAPUCCINI MASSZÁZSOK

Sperience masszázs karcsúsító aromával kombinálva 
Sperience masszázs feszesítő aromával kombinálva 
Sperience masszázs keringésjavító, vitalizáló aromával. 
Sperience masszázs aktivizáló aromával kombinálva. 
Sperience masszázs relaxáló aromával kombinálva.

Thalasso Intenzív zsírbontó masszázs Minceur szérummal 
Thalasso Intenzív zsírbontó masszázs Minceur szérummal 
teljes testmasszázzsal kombinálva

INDIAI 7 CHAKRA ENERGIZÁLÓ MASSZÁZS 
A kezelés narancsos testradírozással kezdődik. A gerincvonal mentén végighúzódó 7 chakra pontot akupresszúrás masszázzsal stimuláljuk. A rituáléhoz masszázsolajat és aromaesszenciákat használunk. A masszázs helyreállítja a testben az energia áramlását.

SHI-ZEN RELAXÁLÓ MÉREGTELENÍTŐ MASSZÁZS AROMAESZENCIÁVAL
Az ázsiai eredetű teljes arc-és testmasszázs stimulálja , nyújtja a test egyes pontjain ellazítja az izmokat. A rituáléhoz masszázsolajat és aromaesszenciákat használunk. Az intenzív aromaillatok kényeztető, nyugtató hatásúak.

THALASSO PAKOLÁSOK

THALASSO TENGERI AGYAGPAKOLÁS KARCSÚSÍTÓ AROMÁVAL 
Élvezze a tenger kényeztető ajándékát. Egy tengeri eredetű, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag koktél. Az aktív hatóanyagokban gazdag pakolás hatékony ásványi anyag pótló, sejtregeneráló , továbbá intenzív karcsúsító termék. A krémes állagú pakolás finoman kényezteti a testet és a lelket.

THALASSO MÉREGTELENÍTŐ TENGERI ISZAPPAKOLÁS
A tengeri iszap barna alga kivonattal dúsított tengeri eredetű szedimentek keveréke. Az iszapnak bizonyítottan kedvező vérkeringés-, valamint nyirokkeringés fokozó hatása van. A barna alga jelentős mennyiségben tartalmaz rezet, cinket, jódot. Kitűnő méregtelenítő, ásványi anyag pótló, valamint az izületeket stimuláló hatása van.

THALASSO ISZAPKEZELÉS 
A tengeri iszap barna alga kivonattal dúsított tengeri eredetű szedimentek keveréke. Az iszapnak bizonyítottan kedvező vérkeringés-, valamint nyirokkeringés fokozó hatása van. A barna alga jelentős mennyiségben tartalmaz rezet, cinket, jódot. A krémes iszappal frissítő masszázst végzünk, majd a pakolással kényeztetjük a testet és a lelket. Kitűnő méregtelenítő, ásványi anyag pótló, valamint az izületeket stimuláló hatása van.

SPERIENCE THALASSO KOMPLEX KEZELÉSEK

SPA MARINE KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS ALGATERÁPIÁVAL 
Magas koncentrációjú karcsúsító szérummal 
Ez a leghatékonyabb karcsúsító kezelés. A kezelés ideje alatt megindul a zsírlebontás folyamata. A kezelés hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és természetes formáját. A kezelés 3 fő lépése: 
1. Spa Peeling algakoncentrátummal 
2. Spa marine tengeri agyagpakolás karcsúsító aromaolajokkal. 
3. Anti-Cellulite masszázs Karcsúsító szérummal és karcsúsító aromaolajjal.

A kezelés Spa marine peelinggel 
A kezelés Spa marine peeling nélkül

HIDRATÁLÓ TESTKEZELÉS 
A kezelés célja, hogy a bőr visszanyerje természetes hidratáltságát, puhaságát. A kezelést napozás, szoláriumozás előtt, vagy egy hosszantartó nyári napozás, szabadság után. 
1. Spa Marine algás bőrradírozás
2. Hidro-aktive masszázs és pakolás.
3. Masszázs hidratáló tengervízzel.