Sperience Privilege

sperience-privilege

A Germaine de Capuccini Spa filozófiája szerint a mai ember számára oly fontos luxust és a rituálék kényeztető erejét adjuk át az arany és a gyöngy kiváló hatóanyagaival és a rituálé minden egyes mozdulatával.

A gyöngy, illetve az arany rituálé során nemcsak a testet, hanem az arcot is kényeztetjük. A változatos elemeket tartalmazó, frissítő masszázs mellett az előmelegített fűszeres Thai Pindákkal állítjuk helyre a megfelelő energiaáramlást a testben. Mindkét rituálé megnyugtatja a szellemet és a lelket, igazi élményt jelent a spa hangulatot szeretők számára.

SPERIENCE PRIVILEGE GYÖNGY ÉS ARANY RITUÁLÉK, KEZELÉSEK

PRIVILEGE ARANY NEKTÁR MASSZÁZS 
A különleges arany algából kivont tápláló hatóanyagokkal frissítő masszázst végzünk. Az arany szín a csillogó csillámok a teljes aranyba merülésre emlékeztetnek.

PRIVILEGE SELYEM GYÖNGY BŐRREGENERÁLÓ ARCKEZELÉS 
A kezelést a gyöngy kivonatot tartalmazó termékekkel végezzük. Az apró, pergő gyöngy szemcsékkel leradírozzuk az arcbőrét majd tápláló szérumot juttatunk bőrébe. Fekete gyöngy pakolással tápláljuk bőrét. A kezelés közben a Pindas energizáló kövekkel helyreállítjuk a testben az energiaáramlást.

SPA PRIVILEGE GYÖNGY MASSZÁZSRITUÁLÉ 
Arc-és testkezelés Gyöngy kivonatokkal, gyöngy esszenciákkal. 
A valódi gyöngykivonatot tartalmazó esszenciákkal, krémekkel kényeztetjük az arcot és a testet. Előmelegített Pindákkal masszírozunk, hogy a testben helyreálljon a természetes energiaáramlás. A kezelést bőrregeneráló, rendkívül tápláló hatású.

SPA PRIVILEGE ARANY RITUÁLÉ 
Kényeztető arc –és testkezelés arany nektárral és ázsiai masszázzsal. 
Az előmelegített Thai Pindras lávakövekkel energizáló masszázst végzünk, hogy helyre álljon a testben az energiaáramlás. Az aranykezelés serkenti az anyagcserét, bőrfiatalító,feszesítő hatású.