Sperience Mediterrán

sperience-mediterran

PERIENCE NATUR KEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSRITUÁLÉK

A Sperience Mediterrán rituálékat és kezeléseket a mediterrán kertek varázslatos illata, a lelket megérintő aromák, az érzékekkel játszadozó fuvallatok és az oly elengedhetetlen színek forgataga ihlette. 
A termékek között a különleges argánmag felhasználásával készült bőrradír, az Aloe verát, frissítő mentát tartalmazó pakolás és masszázs koncentrátum, az önmelegítő vulkáni lávapor, és az argán-, levendula- és szálafa-kivonatot tartalmazó viaszkrém található meg. A finoman megkomponált kezelések és masszázsrituálék minden apró részlete fontos, így az arc, a teljes test minden egyes pontját érintjük, hogy a test szellem és lélek teljes harmóniába kerüljön.

MEDITERRÁN AROMÁS BŐRRADÍR KEZELÉS 
A mediterrán magok egzotikus kombinációja, elragadó illatokkal. Egyedülállóan finom , mégis hatékony bőrradír, mellyel hatékonyan eltávolíthatók az elhalt hámsejtek.

DAWN BREEZE MEDITERRÁN KERTEK MASSZÁZS (arc nyirok) 
A mentát, citrusok illatát, az aloa vera simogatását adó lágy krémmel frissítjük testét és lelkét. Az arcmasszázs segíti a méreganyagok távozását és segíti a relaxációt.

DAWN BREEZE MEDITERRÁN MASSZÁZSRITUÁLÉ 
A Harmónia vulkáni lávakövekkel helyreállítjuk testében az energiák áramlását. A mediterrán kertekből származó aloe verából és mentából készült krémmel tápláljuk bőrét, majd masszázzsal frissítjük testét és lelkét.

HARMÓNIA VULKÁNI LÁVAKÖVES MASSZÁZSRITUÁLÉ 
Az Andok vulkánjaiból származó lávakőben rejlő ásványok, a különleges energiát és megfelelő hőt adó kövek gyógyító tulajdonságai régről ismertek. Élvezze a meleg lávakővel végzett chakra masszázst, valamint az előmelegített olajjal végzett teljes test masszázst.

A TERMÉSZET AJÁNDÉKAI MASSZÁZSRITUÁLÉ
Élvezze a mediterrán fűszerkertek különleges aromáit. Hagyja magát kényeztetni a különleges masszázsrituáléval, melynek első lépéseként aromás bőrradírral megújítjuk bőrét, a különleges mentás, aloe verás krémmel bevonjuk , masszázsrituálénkkal frissítjük testét.

MEDITERRÁN GYERTYAFÉNYES KÉNYEZTETŐ AROMAMASSZÁZS 
Az „Afrika aranyából” az argán magból, nyert kivonatot, valamint lenevdula vajat és a szálafa vajat tartalmazó különleges viaszkrémmel végzett különleges masszázsszertartás és a gyertya meghitt fénye valódi élményt jelent az egzotikumot kedvelők részére.

MEDITERRÁN ALKONYAT 
Az aromás viaszkrémmel végzett masszázsszertartás frissíti az izmokat, a chakrákat stimuláló lávaköves masszázs segít helyreállítani a testben az energiaáramlást. A félhomályban világító gyertya, az aromák felébresztik az érzékeket, kényeztetik a testet és lelket.