Sperience Delicate

sperience-delicate

A Germaine de Capuccini a Sperience Delicate kezeléseinek megalkotásához olyan különleges alapanyagokat választott, melyek a kényeztetés, az élvezetek gyűjtésének ősidők óta kedvelt termékei. Így lett a Sperience Delicate kezelések legkedveltebb terméke a csokoládé, az “édes örömök” forrása, a vörös szőlő a mámor, az élvezetek, a kávé a testi-és szellemi felfrissülés, míg a tej Kleopátra-fürdő formájában a megfiatalodás és az újjászületés jelképe.

A Sperience Delicate kezelések értékét a termékre jellemző színek harmóniája, a hatóanyagra jellemző intenzív illatok és a masszázstechnikák, mint a féldrágaköves masszázs, energiát adó Thai Pindák, az arcmasszázsok, vagy éppen a választott trópusi eső tovább fokozzák.

Élvezze a csokoládé-, vörös szőlő-, kávémasszázsokat, a bőrradírokkal, krémekkel, pakolásokkal, egzotikus vulkáni Pindákkal végzett kényeztető masszázsrituálékat, melynek során az arc-és a test felfrissül, a szellem és a lélek harmóniája helyreáll.

SPERIENCE DELICATE KÉNYEZTETŐ KEZELÉSEK

VÖRÖS SZŐLŐ MASSZÁZS (+ARC NYIROK)
A vörös szőlőből készített krémmel végzett masszázs kitűnően frissíti a megfáradt testet, kényezteti a lelket. A vörös szőlő hatékony anti-oxidáns, tonizálja, frissíti a bőrt.

DELUXE CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS (+ARC NYIROK)
Élvezze a csokoládé illatos , frissítő hatását. Az aromás csokoládé krémmel végzett masszázs felébreszti az érzékeket, növeli a boldogság érzetet, továbbá mérsékelten karcsúsító hatású. A nyirokmasszázs hatására távoznak a pangó méreganyagok.

AROMÁS KÁVÉS MASSZÁZS (+ARC NYIROK)
A különleges kávé illatú masszázs közvetlenül a nyirokkeringésre hat, zsíroldó, méregtelenítő hatása miatt a káros anyagok a pangó vízzel távoznak a szervezetből. A kávé megelőzi az adipociták (zsírmolekulák ) lerakódását, a cellulitis tünetek kialakulását.

VÖRÖS SZŐLŐ FÜRDŐ 
A bor egy nemes nedű, az istenek itala. Hagyja magát kényeztetni és merüljön el a vörös szőlő fürdőben, hogy bőre kellően táplált és ápolt legyen és az Ön testi-lelki harmóniája helyre álljon.

KLEOPÁTRA FÜRDŐ
Tejproteinekben, valamint tengeri eredetű kollagénekben gazdag Kleopátra tejes fürdőrituálét készítünk, melyet hidromasszázzsal teszünk élvezetessé. A fürdőzés szenzációs élménye a tejes pezsgőfürdőnek, valamint a fürdő különleges illatának köszönhető.

DELUXE CSOKOLÁDÉ PAKOLÁS (Arc nyirokmasszázzsal)
Édes örömök, számtalan jótékony hatással. Élvezze az édes bűnbeesést anélkül, hogy további egyetlen kalóriát is magához venne. A pakolás színe, aromája krémes szerkezete kényezteti a testet, visszaadja a bőr elvesztett nedvességtartalmát és csökkenti a narancsbőr jellegzetes tüneteit, továbbá karcsúsít.

DELUXE VÖRÖS SZŐLŐ PAKOLÁS (Arc nyirokmasszázzsal)
A szőlő bogyójában, főként héjában megtalálható polyphenol növeli a bőr rugalmasságát, semlegesíti a káros méreganyagokat , megköti a szabad gyököket. A kezelés egy igazi bőrfiatalító kúra ezért férfiaknak és nőknek egyaránt ajánljuk.

AROMÁS KOLUMBIAIA KÁVÉPAKOLÁS (Arc nyirokmasszázzsal)
Egy aromától illatozó csésze kávé helyett inkább egy kávé pakolást ajánlunk. 
A kávé közvetlenül a keringésre , különösen a nyirokkeringésre hat. Így a káros anyagok a pangó vízzel távozik a szervezetből. A hosszantartó kiválasztás kíméletesen hat, ezért napi életritmusunkat nem befolyásolja. A kávé azonban nem csak méregtelenít, hanem megelőzi az adipociták (zsírmolekulák ) lerakódását, a cellulitis tünetek kialakulását.

DELUXE CSOKOLÁDÉ KEZELÉS
A csokoládé krémből készült alakformáló fitness masszázs serkenti a vérkeringést, stimulálja az izmokat. Ezt követően a kellemes illatú csokoládé pakolással bevonjuk testét, hogy a finom csokoládé karcsúsító, alakformáló hatását fokozzuk. A kényeztető kezelés az endorphin és koffein tartalomnak köszönhetően karcsúsító, alakformáló hatású, csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, hidratálja és puhává teszi a bőrt.

DELUXE VÖRÖS SZŐLŐ KEZELÉS
A vörös szőlő kivonatot tartalmazó krémmel izomstimuláló, feszesítő masszázst végzünk, majd a kellemes illatú szőlővel bevonjuk testét, hogy szőlő jótékony hatásának köszönhetően bőre rugalmas és feszes legyen.
A kezelés hatásai: A masszázs serkenti a vérkeringést, stimulálja az izmokat, rugalmassá teszi a bőrt.

DELUXE CSOKOLÁDÉ RITUÁLÉ
Az édes bűnbeesés a csokoládé peelinggel kezdődik, majd a csokoládé krémből készült alakformáló fitness masszázzsal folytatódik. Ezt követően a kellemes illatú csokoládé pakolással bevonjuk testét, hogy a finom csokoládé karcsúsító, alakformáló hatását fokozzuk. A kezelés hatásai: A masszázs serkenti a vérkeringést, stimulálja az izmokat. Az endorphint, koffeint tartalmazó pakolás karcsúsító, alakformáló hatású, csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, hidratálja és puhává teszi a bőrt, továbbá fokozza annak vitalitását.

DELUXE VÖRÖS SZŐLŐ RITUÁLÉ
A rituálé bőrradírral kezdődik, majd vörös szőlő kivonatot tartalmazó krémmel izomstimuláló, feszesítő masszázst végzünk,, majd a kellemes illatú szőlővel bevonjuk testét, hogy bőre rugalmas és feszes legyen. A pakolás hatóideje alatt Thai pindákkal, pihentető masszázzsal kényeztetjük.

DINAMIZÁLÓ –ÖNMELEGÍTŐ ISZAPPAKOLÁS
A résztest pakolás a fáradt, megrándult , beragadt izületek felmelegítésére és hatékony újra mozgatására ajánljuk. A pakolás nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket. 
A kezelést résztest pakolásként ajánljuk. Az iszapot melegítés nélkül helyezzük fel, így esztétikailag és komfortérzet szempontjából is kellemes a vendég számára.

VICHY KEZELÉSEK

AMAZÓNIAI MASSZÁZS TRÓPUSI ESŐBEN
Átélte már a trópusi eső simogató cseppjeinek hullását? A kezelés egy egyedülálló masszázsrituálé alapján lett megkomponálva. Kényeztesse magát a trópusi esőben , mialatt mi megmasszirozzuk testét a Babassu pálma magjából sajtolt különleges masszázsolajjal. A masszázst követően izomzata felfrissül, bőrepuha és megfelelően táplált lesz. A kezelés intenziv keringésfokozó.

EGZOTIKUS MASSZÁZS NARACSHÉJJAL TRÓPUSI ESŐBEN 
Egy bőrfiatalitó, regeneráló kezelés a Germaine de Capuccini bevezető masszázsával kezdődik, miközben hull a trópusi eső. Majd ezt követően narancshéjből készült peelinggel masszirozzuk testét, hogy az elhalt hámsejteket eltávolithassuk. A kezelés hatására javul a bőrben a mikrokeringés.
A narancshéjban található illóolajok, egyéb hatóanyagok táplálják a bőrsejteket. Izomzatunk felfrissül.

DELUXE „ÉDES ÖRÖMÖK ” CSOKOLÁDÉ PAKOLÁS TRÓPUSI ESŐBEN. 
A kezelés egy különleges masszázsrituáléval kezdődik. A masszázs ideje alatt a trópusi eső folyamatosan frissíti a testet, miközben a babassu pálma olajával tápláljuk bőrét. Majd ezt követően jön az „édes bűnbeesés” a csokoládépakolás. Élvezze a különleges pakolás jótékony hatását anélkül, hogy egyetlen kalóriát magához venne. Az endorphint, koffeint tartalmazó pakolás karcsúsító, alakformáló hatású, csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, hidratálja és puhává teszi a bőrt, továbbá fokozza annak vitalitását.

MENS LINE DELUXE VÖRÖS SZŐLŐ TERÁPIA TRÓPUSI ESŐBEN
Élvezze a luxus bőrfiatalító masszázst, a babassu pálmaolaj jótékony hatását trópusi esőben. A masszázst követően az „Istenek ajándékát” a szőlő pakolást tesszük fel, mely tele van a vörös szőlőből kivont anti-oxidáns elemekkel. A pakolás hatóanyagainak előnyei a bőrfiatalítást szolgálják. Az exkluzív testpakolás vörös szőlő kivonatot tartalmaz, melynek hatására a bőr megfiatalodik, köszönhetően a szőlő magjában és héjában megtalálható nagy mennyiségű poliphenolnak, mely a leghatékonyabb anti-oxidáns. A pakolás hatására a bőr visszanyeri természetes színét, vitalitását, tónusátA Deluxe szőlő terápia a leghatékonyabb anti-aging kezelés.