Sperience Ázsia Spa

sperience-azsia-spa

A Sperience Ázsia Spa koncepciót a Tradícionális Kínai Orvoslás, valamint a Kelet és Nyugat tapasztalatainak, érzelemvilágának figyelembe vételével alkottuk meg, hogy a Selyemúton haladva, vendégeinket egzotikus és varázslatos kalandozásra hívjuk egy különleges rituálé idejére.

A rituálé megannyi kifinomult részlete, mint az illatozva gőzölgő ceyloni tea, a különleges fűszeres aromák, a Bali virágszirmos, egzotikus lábfürdő, a nyugati civilizáció számára oly izgalmas, különleges, egykoron csak az uralkodókat megillető drága fűszerek és azok kivonatai (vanília, sáfrány, fahéj, orchidea, tea), valamint a különleges masszázsrituálék mind-mind része annak a megkülönbözetett bánásmódnak, mely a vendégeinket a Távol-Kelet varázslatos világába vezeti.

SPERIENCE ÁZSIA SPA KEZELÉSEK RÖVID LEÍRÁSA

EGZOTIKUS SÁFRÁNYOS MASSZÁZS 
„Vörös arany”-nak is nevezik. Az egyik legértékesebb és legfontosabb keleti fűszer. a karakterisztikus fényes vörös szín a magas karotin tartalomnak köszönhetően a sáfrány semlegesíti a káros szabad gyököket, hatékony anti-oxidáns, továbbá kiváló közérzetjavító, ápolja a testet a szellemet és a lelket.

EGZOTIKUS FAHÉJAS MASSZÁZS 
A fahéj forradalmian új termék a Spa-ban. A masszázskrém rendkívül gazdag olajban, kitűnő krémes állagú termék A fahéj rendkívül gazdag anti-oxidánsokban és vitalizáló hatóanyagokban. Kellemes, fűszeres illata kényezteti a lelket.

KELETI FŰSZERES MASSZÁZS 
Ezzel a speciális masszázzsal csökkenthető az izomfájdalom és a testben kialakult feszültség. Rizsolaj, mandula, Cardamon -valamint szezámolaj tartalma, valamint jellegzetes keleti fűszeres illata miatt különleges.

EGZOTIKUS FŰSZERES TESTRADÍR
Egy bőrradír, mely a legdrágább fűszereket , mint a fahéj, vanília, gyömbér, cardamon, valamint egyéb keleti növényi kivonatokat és fa őrleményeket tartalmaz. A bőrradír eltávolítását követően a bőr hidratált, táplált és puha marad.

JAPÁN SELYEM WELLNESS MASSZÁZS 
Orientális selyembe burkoljuk a vendéget. A selyemkrémmel végzett masszázs izomstimuláló hatású, kitűnően hidratálja, táplálja a bőrt. A masszázs nyugtatja az izmokat és kényezteti a testet.

ORIENTÁLIS SELYEM PAKOLÁS 
A testpakolás nagyon finom textúrájú selyem proteint tartalmaz. Hidrolizált selyem protein egy bevonatot képez a bőrön, megtartva ezzel a bőr természetes vízháztartását. A bőr visszanyeri természetes fényét, egészséges tónusát, valamint megtartja mély hidratáltságát, csodálatosan megszépül.

SPERIENCE ÁZSIA SPA RITUÁLÉK

EGZOTIKUS KALANDOZÁS A FŰSZERES SELYEM ÚTON. 
A Wakanspa bevezető rituálét követően , Fűszeres testradírral (trópusi magvak, kéregőrlemény) távolítjuk el az elhalt hámsejteket, majd Orientális selyem pakolásba burkoljuk a vendéget. A pakolás hatóideje alatt egzotikus masszázs közben pihenhet a vendég. Végül a kellemes , simogató selyem krémet bemasszírozzuk a vendég bőrébe.

NAUTILUS CEYLONI FŰSZERES RITUÁLÉ TENGERI KAGYLÓKKAL. 
A Sperience Ázsia Spa bevezető rituálét követően , Ceylon-i tengeri kagylókkal (Nautilus, Nucellus, Colour Nucellus, Aquarius ) és Egzotikus fahéjas masszázskrém felhasználásával akupresszúrás és izomstimuláló masszázst végzünk, hogy a testben helyreálljon a megfelelő energiaáramlás. A test szellem és a lélek egysége ismét egyensúlyba jusson.

TITOKZATOS KELET VÖRÖS ARANY RITUÁLÉ 
A Sperience Ázsia Spa klasszikus bevezető rituáléját követően, a kelet legdrágább „Vörös aranyával” frissítjük a vendég vérkeringését, majd vörös selyem lepellel és tikfából készült masszázsfával intenzív izomstimuláló, az izületeket megmozgató masszázst végzünk. A masszázs csökkenti a fájdalmat és a feszültséget, tonizálja és lazítja az izmokat serkenti a vérkeringést.