Sperience Spa

sperience

Lépjen be a Germiane de Capuccini Spa világába, legyen részese a különleges kezelések felejthetetlen élményt biztosító perceinek. Érezze a test a szellem és a lélek felfrissülésének szenzációs összhangját. Az exkluzív termékek a természet ajándékaival felejthetetlen masszázsokat, masszázsrituálékat, fürdőszertartásokat kínálunk, hogy átélhesse a kényeztetés, testi felfrissülés érzését.

SPERIENCE Legyen részese az érzések és érzékek felébresztésének, függetlenül attól, melyik Spa Sperience termékcsaládot is választja a Germaine de Capuccini Spa birodalmából.

SPERIENCE THALASSO A tengeri eredetű alapanyagok (iszap, agyag, tengeri só), a tengerben élő növények, főként algák kivonataiból, valamint a mediterrán kertek csodálatos aromáiból összeállított anyagokkal végezzük a kezelést. Az egyes Thalasso kezeléseket csoportokba osztottuk hatásuk szerint, így különböztethetők meg a karcsúsító, feszesítő, hidratáló, méregtelenítő és keringésfokozó, lazító-pihentető, illetve az ásványi-anyagpótló kezeléscsoportok.

SPERIENCE DELICATE Sperience Delicate kezelések legkedveltebb terméke a csokoládé, az “édes örömök” forrása, a vörös szőlő a mámor, az élvezetek, a kávé a testi-és szellemi felfrissülés, míg a tej Kleopátra-fürdő formájában a megfiatalodás és az újjászületés jelképe. A jellemző intenzív illatok és a masszázstechnikák különleges élményt biztosítanak.

SPERIENCE ÁZSIA SPA A koncepciót a Tradícionális Kínai Orvoslás, valamint a Kelet és Nyugat tapasztalatainak, érzelemvilágának figyelembe vételével alkottuk meg, hogy a Selyemúton haladva, vendégeinket egzotikus és varázslatos kalandozásra hívjuk egy különleges rituálé idejére. Az egykoron csak az uralkodókat megillető drága fűszerek és azok kivonatai (vanília, sáfrány, fahéj, orchidea, tea), valamint a különleges masszázsrituálék mind-mind része annak a megkülönbözetett bánásmódnak, mely a vendégeinket a Távol-Kelet varázslatos világába vezeti.

SPERIENCE MEDITERRÁN A koncepciót az európai kultúra bölcsőjét adó Mare Nostrum, vagyis a Földközi-tenger népeinek tradíciói és az érzékeket csiklandozó, a természetből nyert citrom, narancs, argánmag, menta, levendula ihlette. A vulkáni lávakő különleges ereje és az aromák vitalizáló hatása visszaadja a test vitalitását a lélek frissességét. A különleges masszázstechnikák, mint a Mediterrán gyertyafényes masszázsrituálé, vagy a Harmónia lávaköves masszázs egy narancsligetbe képes repíteni a megfáradt lelket.