Sperience Spa termékek

sperience-spa-termekek

Sperience Arany Bőrfiatalító, regeneráló emulzió arcra és testre (125 ml) Ref.: 750293
Különleges aranyrészecskéket tartalmazó emulzió az arc- és a test ápolására, azonnali kedvező hatással. Erősíti és megóvja a bőrt a bőröregedést gyorsító külső károsító hatásokkal szemben, táplálja a bőrszövetet, valamint aranylón csillogóvá teszi.

Sperience Pearl Sensation Gyöngy Bőrfeszesítő testápoló krém (200 ml) Ref.: 630032
Kifejezetten feszesítő és hidratáló hatású testápoló termék. Tengeri eredetű, bőrfiatalító hatóanyagokat tartalmaz. A gyöngy- és a kasmírkivonat megszépíti, feszessé, tonizálttá teszi a bőrt. Reggel és este használja, miután megtisztította bőrét.

Sperience Deluxe SPA Csokoládé tápláló krém (250 ml) Ref.: 750143
A kakaó kivonatból készült csokoládékrém bőrfiatalító hatású, táplálja és hidratálja a bőrt. Különösen hatékony a könyök, térd szarusodottabb bőrrétegének ápolására, valamint a száraz igénybevett bőr táplálására. Masszírozza be a teljes testfelületet a csokoládé testápolóval.

Sperience SPA Vörös szőlő fürdő- és tusolózselé (200 ml) Ref.: 750286
Vörös szőlő kivonatot tartalmazó, hidratáló hatású fürdőadalék, mely finoman tisztítja a bőrt. Az intenzív szőlő aromának köszönhetően a fürdő biztosítja a jó közérzetet.
Öntsön 3-4 kupaknyi fürdőadalékot a kádba, majd töltse fel vízzel.

Sperience Mediterrán SPA Aloe verás, mentás testápoló krém (250 ml) Ref.: 750262
Élvezze a mediterrán fűszerkertek illatozó aromáit.
Az Aloe verát és mentát is tartalmazó gazdag testápoló krém javítja a bőr vitalitását és megnyugtatja a lelket. A krém hidratálja és ápolja a bőrt.
A megtisztított bőrfelületen masszírozó- simogató mozdulatokkal finoman oszlassa el a szükséges mennyiségű testápolót.

Sperience Mediterrán SPA Argános, mézes bőrradír (250 ml) Ref.: 750279
A krémes állagú aromás-fűszeres bőrradír rendkívül értékes magvak őrleményét tartalmazza. A bőrradírral eltávolíthatók az elhalt hámsejtek. A bőr tisztává és hidratáltá válik. Különleges összetevőivel és illatával egyszerre kényezteti a testet és a lelket.
Kis mennyiségű bőrradírral finoman dörzsölje át a megnedvesített testfelületet. Használat után öblítse le.

Sperience Thalasso SPA Bőrradír (250 ml) Ref.: 750255
Az algát, ásványi sót, vitaminokat tartalmazó termék kiváló textúrájának köszönhetően a bőrradírozást követően simává, puhává és rugalmassá teszi a bőrt.
A megtisztított bőrfelületet simogató mozdulatokkal dörzsölje át a bőrradírral. Használat után öblítse le. Használatát száraz normál bőrön ajánljuk.