Napozás előtt

napozas-elott

NAPOZÁS ELŐTT/ÖNBARNÍTÁS

 

ÖNBARNÍTÓ TERMÉKEK

Golden Caresse Önbarnító zselés krém arcra és bőrre (125 ml) Ref.: 881403
Új önbarnító hatású termék, mely a bőrnek természetes barnaságot biztosít. Heti két alkalommal célszerű használni. Masszírozza a bőrbe a krémet. A termék használatát követően azonnal mosson kezet. Dermatológiailag tesztelt.

Napzuhatag önbarnító spray (125 ml) Ref.: 881106
Új önbarnító hatású termék, mely a bőrnek természetes barnaságot biztosít. Heti 2 alkalommal célszerű használni. Hatása mát 4-6 órával a használat után látható. 
20-30 cm távolságból permetezze be a barnítani kívánt testrészt. Amennyiben szükséges hajlatokban vagy nehezen elérhető területeken oszlassa el kézzel, majd utána mossa le a kezéről a terméket. Arcon való használatnál ügyeljen, hogy ne jusson a termék szembe és szájba.

Sunny dress Barnító, színező alapozókrém testre (125 ml) Ref.: 881601
A barnító termékből a szükséges mennyiséget a hozzátartozó kesztyű segítségével vigye fel a színezni kívánt testfelületre, majd hagyja a bőrön megszáradni.
A flanel kesztyű mosható.

NAPOZÁS ELŐTTI TERMÉKEK

Golden Caresse 48 órás napsugárzás aktiváló zselé SPF 2 (150 ml) Ref.: 881212
Természetes úton aktiválja a melanin-szintézist, melynek kedvező jelei 48 órán belül láthatóvá válnak. Használja a terméket folyamatosan, hogy bőre folyamatosan barna legyen. Napozáshoz vagy szabadidős elfoglaltságokhoz ajánljuk a kellő barnaság eléréséhez. Mérsékelten fényvédelmet biztosít a nap káros sugarai ellen. Nem színező termék, így a barnaságot tartósan biztosítja.
Dermatológiaialag tesztelt.

Golden Caresse Napsugárzás aktiváló napozáshoz SPF 6 (150 ml) Ref.: 881355
Barnulást gyorsító és segítő termék, amely különleges hatóanyagainak köszönhetően aktiválja a barnító mechanizmust. Miután megtisztította bőrét, napozás előtt kenje be a teljes testfelületét a szükséges mennyiségű krémmel. Hatására a melanin-szintézis aktiválódik, így a bőr gyorsabban és intenzívebben lesz egyenletesen barna, tonizált. A bőrvédelemnek köszönhetően a termék használatával megelőzhető a bőr korai öregedése.