Napozó termékek

napozok

“A Nap a mi barátunk”

A légszennyezés, a globális felmelegedés és az egyre intenzívebb káros napsugárzás következtében a Germaine de Capuccini folyamatosan kutatja annak lehetőségét, hogyan lehet megóvni a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól, ugyanakkor segíteni a bőrt a természetes barnulásban.

Napjaink trendje alapján a napozás előtti önbarnítók egyre inkább előtérbe kerülnek. A Germaine de Capuccini palettáján külön az arcra, illetve a testre fejlesztett önbarnítók találhatók.

Azok számára, akik a napozás szerelmese, az ausztrál sztenderd szerinti egyre magasabb 20, 30, illetve akár 50 SPF (UVA+UVB) faktorszámú napozás közben alkalmazható termékeket ajánlunk.

A legújabb generációs Golden Caresse napozó termékek előállítása már a géntechnológián alapul. A bennük lévő hatóanyag megakadályozza, hogy a sejtben az örökítő anyagként működő DNS konfiguráció sérüljön a káros napsugárzás hatására, tehát ezen termékeink a sejtmagot védik, illetve megakadályozzák a degeneratív sejtek szaporodását.

A napozás gyakran bőrpírral, viszketéssel, szélsőséges esetben égéses tünetekkel végződik, a mélyebb bőrréteg vízvesztesége jelentős. A napozás után ajánlott termékek gyulladáscsökkentő hatásúak, továbbá hidratálják a bőrt.