MŰVÉSZETPÁRTOLÓ PROGRAMOT INDÍTOTTUNK

Gömöri András Mátét , a Budapesti Operettszínház szólistáját támogatjuk.

GDC_Formen_Mate_2Germaine de Capuccini spanyol luxuskozmetikai márka alapítása óta nagy hangsúlyt fektet a művészet és a művészek támogatására. A magyarországi képviselet mindig is szimpátiával figyelte az alapító , Carmen Vidal által elindított művészetpártolást és e cél megvalósítása mellett határozott.

Hazánkban az operett és a musical két rendkívül kedvelt műfaj. Az operett évszázados múltjával elengedhetetlen része kultúránknak. Az egyes darabok valódi élethelyzeteket mutatnak be, a látott jelenetekben felismerhető a mindennapi ember öröme, küzdelme, lelki vívódása.

A művész egy-egy darabban, karakterformáló képességével a színpadra vitt élethelyzetekben iránymutatást, vagy éppen görbe tükröt tart a nagyérdemű elé. Érzelmeket lobbant lángra, nevettet, könnyeket csal a néző szemébe. Igen , az istenek különleges ajándékával , a művész lét segítségével.

A műfaj iránt érzett szimpátia alapján úgy gondoltuk, erőnkhöz mérten segítenünk kell egy ifjú tehetséget, hogy minél előbb szárnyat bonthasson.

Döntésünk alapján a Budapesti Operettszínház ifjú, és rendkívül tehetséges szólistáját , Gömöri András Mátét választottuk, aki a Rómeó és Júlia musical Benvolíójaként, az Elisabeth musical Rudolfjaként szerepelt és meggyőzött bennünket.

Tehetségtámogató programunkkal segítjük Mátét zenei- , tánc- és művészeti tanulmányainak előmenetelében.

A modern marketing eszközeivel szeretnénk minél több információt eljuttatni a rajongó nézőkhöz Máté operettszínházi fellépéseiről, koncertjeiről, műsorairól.
Szeretnénk bepillantást engedni Máté mindennapi életébe , hogy a művészvilágot nem ismerő néző láthassa, egy ifjú tehetség, szorgalmával és akaraterejével mekkora küzdelmek árán éri el azt a sikert , ami a színpadon pár percnek, pár órának, rövid csillogásnak látszik.
Elkísérjük Mátét a fittness terembe erőnlétet gyűjteni, megfelelő arc-és testápoló termékekkel, ápolási tanácsokkal látjuk el, vagy éppen egy wellness programmal járulunk hozzá pihenéséhez, mert az Ő élete is ilyen élményekkel kerek.