Illat

illat

Le Jardin de Carmen Vidal

La Toscane EdP (50 ml) Ref:790149
Az illatkreáció a toszkán kertek végtelen báját idézi fel bennünk.
Az álomvilág egy csodálatos lelki utazásra hívogat bennünket a mediterrán kertekbe, így legelőször a frissítő hatású citrusok illatát érezzük. A középső illatot a viola adja, míg az alapillatok között a fák (cédrusok) és a pézsma aromájának finom elegyét találjuk.

Kokura EdP (50 ml) Ref:790156
A parfüm a japán kultúra világát varázsolja használója köré a Zen kert harmóniáját, nyugalmát, fenségességét idézve. Legelőször a citrom és a mandarin illatát érezzük, majd a középső illatban a virágok kombinációját érezzük, mint a jázmin, a cseresznye, vanília és az orchidea. Az alap illatot a jellegzetesen ázsiai szantálfa és a cédrusfa adja.

La Caire EdP (50 ml) Ref:790163
A parfüm a titokzatos Közel-Kelet aromáinak kombinációja tele érzékiséggel és egzotikummal. A fej illatban dominál az ún. zöld illat, a bergamot, a sárgadinnye és a narancs virág illatának keveréke. A középső illatot a titokzatos és kifinomult damaszkuszi rózsa, az egyiptomi jázmin, a geránium, az ibolya és a tubarózsa keveréke adja. A bázis illatot a szantálfa, cédrusfa, a pézsma és a Madagaszkári vaníliának a keveréke adja.

Central Park – New York EdP (50 ml) Ref:790213
A Central Park a New York-i felhőkarcolók között a természet csodálatos oázisa. A finom illatok varázslatosak. Legelőször a parfüm gyümölcsös, citrusos illatát érezzük. A középső illat finom, selymes virágillat. Az édes tónusok inspirálják és hagyják áramlani az energiát. A bázisillat a fák kellemesen meleg illatát idézik, míg a muszk megérinti a lelket.