FOR MEN kezelések

for-men-kezelesek

FOR MEN NYITÁNY 
A rövid, 40 perces kezelést azon férfiak számára ajánljuk, akik még nem vettek részt arckezelésen, de szeretnék kipróbálni, milyen üdítő, frissítő érzés az arcbőr megtisztulása, az izmok frissítése vitalizáló masszázzsal, vagy éppen egy növényi komplexeket tartalmazó pakolással.

FOR MEN BALANCE-VITAL 
A férfiak bőre gyakran csillog, fényes, melynek a faggyúmirigyek túlzott működése az oka. Az olajos-zsíros bőr nehezen lélegzik, gyakran vízhiányossá válik, ez pedig előbb, vagy utóbb idő előtti ráncosodáshoz vezet. A balance-vital kezelés során először alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd természetes növényi kivonatokat tartalmazó hatóanyagokkal szabályozzuk a faggyúmirigyek működését. A masszázs a kényeztetés és a bőr vitalizálásának elengedhetetlen része. Az aktív szenet is tartalmazó maszkkal méregtelenítjük a bőrt.

MENS LINE C-PLUS ENERGY 
A Germaine de Capuccini megalkotta a kifejezetten férfi arcbőr ápolását segítő vitalizáló professzionális arckezelését, hogy hatékonyan segítse a férfiak bőrének ápolását. A természetes növényi kivonatokat (nyírfa nedvet, szakét, citrusféléket) és nyomelemeket, C-vitamin koncentrátumot tartalmazó termékek azonnal hatnak, kifejezetten diszkrét, férfias illatúak.
Az intenzív arckezelés során száműztük a gyakran kellemetlen gőzölést. A férfi arcbőr anatómiájára specializált Shi-Zen japán méregtelenítő masszázst fejlesztettünk ki. A váll-, nyak- és a mellizmok vitalizáló masszírozásával még élvezetesebbé tesszük a kezelést. A méregtelenítő aktív karbon maszk illatával és azonnali ránctalanító, mattosító hatásával rendkívüli eredményeket, igazi élményt biztosít.