EXCEL THERAPY GNG ARCKRÉM

A bőrápolással kapcsolatos 50 évnyi folyamatos kutatás eredményének csúcspontjaként jelenik mega Germaine de Capuccini legújabb terméke.

AZ EXCEL GNG KRÉM Bizalom a saját génjeink önfiatalító képességében.

FORRADALMIAN ÚJ FORMULA

Visszafordítani a természetes öregedés folyamatát: azzal, hogy a géntechnológia segítségével a saját elöregedő sejtjeink fiatalodnak meg.
A gének tudományos kutatása: genetika.
A gének tudományos kutatása, a fejlődésük folyamata, a szabályozási és kommunikációs kapcsolatok a biológiai kutatások legújabb iránya. : GENETIKA. A kutatások kiterjednek az orvostudomány, a mezőgazdaság és környezetünk fejlődésének kutatási irányaira. És természetesen mindez forradalmasítja a bőrfiatalítással foglalkozó kozmetológiát.

Mik azok a gének és mik a funkciójuk?
A gén egy rövid DNS szegmens. A gének hordozzák az emberi sejtek számára azon információkat, hogyan állítsanak elő proteineket.

A gén működése a sejtben: 1. Az első lépés a gén átíródása RNS-é., ami magába foglalja az mRNS átíródását. A riboszómák az mRNS-ről fehérjét szintetizálnak. (fehérjét írnak át) (A ribosóma fehérjét gyárt az mRNS információ alapján a citoplazmában.)

A kozmetológiai kutatások felhasználják ezt az alapvető információt. Ma már tudjuk, hogy a bőröregedés folyamata a gének aktivitásától függ. Bizonyított, hogy bizonyos gének kizárólag a fiatal bőrben aktívak, míg bizonyos géneket csak az érett bőrben lehet kimutatni. Ez alapján lehetőség van az egyes bőröregedési folyamatok genetikai elven történő meghatározására, a specifikációra.

A Germaine de Capuccini kutatásai arra irányulnak, mely hatóanyagok felelősek azért , hogy egy érett bőrben a fiatal bőrre jellemző genetikai állomány legyen a bőrfejlődés további meghatározója.

A KUTATÁS
1. A telomerek szerepe :
Az öregedés felfogható úgy is, mintha egyre nagyobb számban fordulnának elő sérülések a sejtekben. (elöregedő sejtek) A kromoszómák végén találhatók olyan telomer struktúrák, amelyek mintegy védő sapkaként működnek a DNS végén. Az idő múlásával a telomerek hossza minden egyes sejtosztódás folyamán rövidül.

Ha a telomerek hosszának csökkenése elér egy kritikus szintet, minimalizálódik a telomerek hossza , a sejtosztódás folyamata megszakad , megkezdődik a sejtek elöregedése, ennek következtében megáll a bőrszövet regenerálódása.
A sérült, rövidült fibroblasztok befejezik a fehérje szintézist az extracelluláris mátrixban ( a bőrben) , miközben növelik a proteázok szintézisét ( A proteázok a fehérjék lebontásáért felelősek) . Ez lesz az oka a bőr öregedésének), mely pl. a petyhüdtségében nyilvánul meg.)
Hatására BEKÖVETKEZIK A BŐRÖREGEDÉS
2. Mikro RNS-ek További hasznos felfedezésnek bizonyult, hogy az öregedő sejtek nagy mennyiségben tartalmaznak mikro RNS-eket. A mikro RNS-ek azért károsak, mert az mRNS-ekhez kapcsolódnak , ezért olvashatatlanná teszik az információt a ribosóma számára. Így nem jön létre fehérje szintézis.

További folyamatok: A mikro RNS-ek irányítják a fibroblasztok I.-és IV. típusú kollagén szintézisét . Az mRNS-ek kifejezett jelenléte a fibroblasztokban gátolják ezen fehérjéknek a szintézisét. Ennek pedig az extra celluláris mátrix leépülése a következménye.
Leépült extra cellularis mátrix = érett, öregedett bőrszövet annak petyhüdt, ráncos megjelenésével, határozott tónusvesztéssel. Következménye: BEKÖVETKEZIK A BŐRÖREGEDÉS

A kutatás középpontjában a genetikai kutatásokon alapuló bőrfiatalítás áll, melynek legfontosabb bázisa a sejtek működésének megismerése. A legfőbb kérdés: hogyan lehet a sejtben újra stimulálni azon speciális fehérjék nagyobb mennyiségben történő keletkezését,melyek tipikusan a fiatal bőrben fordulnak elő.

excel-gng

A HATÓANYAGOK

GENAGE-CONFIDANT © A gének korának őrzője
Egy növényi eredetű koktél, mely genetikai elven hat. Egy különleges összetételű komplex, rendkívüli hatékonysággal, mely a sejtek jelentős megújulását segíti.

  1. AKTIVIZÁLJA a telomerase enzim keletkezését., melynek a funkciója: a kromoszómához kapcsolja a DNS – fragmentációt, hogy ne veszítse el a sejt a sejtosztódási képességét.

Minél hosszabbak a telomerek annál nagyobb mértékben képesek a sejtek osztódni. Vagyis a hosszú telomerek úgy viselkednek, mint a fiatal bőr telomerei.
2. Képes arra, hogy csökkentse a mikroRNS-ek számát, melyek az érett bőrben blokkolják a kollagén szintézis folyamatát, ezen keresztül a sejtek , valamint az extra celluláris mátrix regenerálódásának, megújulásának folyamatát, mely az idő múlásával eddig sérültek.

GENAGE CONFIDANT a gének korának őrzője. Újra helyre állítja a sejtek működését, újra aktivizálja a géneket, mely a sejtek megújulásáért felelős. Egy új jövőt , a megfiatalodás jövőjét biztosítja.

L.P.A.= EGY FOSZFOLIPID
Egy aktív foszfolipid (zsírsav) úgy működik a bőr számára , mint egy közvetítő/vezető , mely a bőr legtöbb funkcióját ellenőrzi a bőr védekező mechanizmusát tekintve.

L.P.A. foszfolipid segíti az epidermis megerősítését, melynek hatására javul az epdermis minősége, az epidermis megerősödik, megfiatalodik.

L.P.A. egy foszfolipid típus kedvező hatásai:
– Hatékonyan javítja az érett bőr textúráját: összehúzza a tág pórusokat, javítja az epidermis
minőségét.
– Újra építi a bőrt, növeli a ceramidok és a filaggrin mennyiségét a bőrben.
– Megerősíti a sejtek közötti kohéziót, javítja a bőr természetes védekező képességét.

Multi-lamellas komplexek, melyek ceramidokból, cholesterolokból és sphingosinekből állnak.
Ezek a komponensek alaposan elvegyülnek a felhámban és aktivizálják a a bőr védelmező funkcióit. Védik és megerősítik a bőr természetes vízmegtartó képességét.
Nagy molekula súlyú hialuron sav

Kitűnően és folyamatosan hidratálja a bőrt. Filmszerű réteget képez, meggátolj a bőr vízveszteségét, puhán tartja a bőrt.

EXCEL THERAPY GNG KRÉM Egy igazi arcápoló ékkő

RENDKÍVÜL ERŐS BŐRFIATALÍTÓ HATÁS
A hatás nem csak a bőr legfelső rétegében megy végbe. Az összetevők a bőr mélyebb rétegeibe szállítódnak és időben hosszantartóan hatnak. Drasztikusan csökkenti a bőröregedés látható jeleit: mélyen regenerálja a bőrt, helyreállítja a bőr vitalitását és fiatalítja a bőrt: bőrfeszesítő, ráncfeltöltő hatású. Intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Egy időben fiatalabb , megújult bőr keletkezik.

Az első tapasztalatok:
A krém már az első használat alkalmával kiváló komfortérzetet biztosít. Az Excel GNG krém használatával láthatóan regenerálódik a bőrszövet.

A bőr állapotváltozásai
Feszesebb, egységesebb , simább bőr, mert kevesebb ránc, és összehúzott pórus, hidratáltabb, fényesebb, tápláltabb , javuló komfortérzet, szerkezetében megújult.

EXCEL THERAPY GNG krém. Valóban exkluzív készítmény. Friss, virágillatú: jázmin, rózsa, cédrus, ámbra, ylang-ylang, musk illatok keverednek.

A krém textúrája alapján a készítmény gyorsan felszívódik, Az első használatot követően: táplálja a bőrt és megfelelő komfortérzetet biztosít. Különösen a száraz, nagyon száraz bőr ápolására ajánlott. Bőrtípus szerint: az érett, nagyon érett bőr ápolására.

EXCEL THERAPY GNG krém
A tégely a luxust jeleníti meg. Kézzel csiszolt , exkluzív, füst színű üveg, mely arany színű kupakkal ellátott. Az üvegen belül kis konténerben található a krém.
Kettős védőfallal ellátott csomagolás . A dobozban spatula található a krém kiemeléséhez. Külső kemény doboz. Arany papírral borított , kemény doboz.

Kiszerelése: 50 ml űrtartalmú tégely