EXCEL OXIGÉN CC krém

BÉZS ÉS BRONZ SZÍNBEN

o2-cc-bigA CC KRÉM MEGALKOTÁSÁNAK CÉLJA

 • Kombinált hatások elérése: egy adott színt adni (bézs, bronz) egységesíteni, korrigálni az arcbőr színét.
 • Különbség a BB krémhez viszonyítva: anti-age hatású (megelőző, méregtelenítő, tisztítóhatékonyabb fedést biztosít
 • És ideális bizonyos make-up/szépítő lépések megspórolása érdekében.
 • azon hölgyek számára ajánljuk, akik mindennapi használatra szeretnének az arcukon egységes fedést, tónust biztosító készítményt.

A CC KRÉM TÖKÉLETES ARC A MINEDNNAPOKRA KORRIGÁLÓ, BŐRVÉDŐ, REVITALIZÁLÓ HATÁSSAL Kitűnő multifunkcionális készítmény , mely egyszerre ötvözi az arcápolók, valamint az alapozók előnyös tulajdonságait. Teljes fedést biztosít a bőrön látható árnyékok és foltok eltűnnek, a bőr ragyogóvá válik. A termék védi a bőrt a mindennapi környezeti agressziókkal szemben.

Az EXCEL OXIGÉN CC KRÉMEK KEDVEZŐ HATÁSAI 5 PONTBAN ÖSSZEFOGLALVA

1 KORREKCIÓ TÖKÉLETES FEDÉS Második bőrréteg” makeup alapozó hatás

Könnyű textúrájának köszönhetően tökéletesen fedi az arcbőrön látható egyenetlenségeket, mint a mimikai ráncok, szemkontúr környéki táskák, bőrvörösség, pigmentfoltok. Mattítja és egységesíti az arcbőrt.

2 EGYSÉGESÍTI A BŐR TÓNUSÁT ÉS TEXTÚRÁJÁT Javítja a bőr tónusát, kisimítja a bőrt.
Egy speciális koktélt tartalmaz, mely tisztítja, méregteleníti, puhítja a bőrt. Ápolja az érzékeny bőrt, csökkenti az irritációt,revitalizáló hatású, gyulladáscsökkentő, tonzálja a bőrt és javítja a textúráját:

 • Tejproteinek: módosítja a Tyrosinase enzimek aktivitását. Csökkenti a melanin képződést. A pigmentfoltok halványodnak.
 • Glicirretinasav : édesgyökérből nyert derivátum. Ápolja és hidratálja a bőrt. Hámképző, bőrvörösség csökkentő. Az UVB sugárzás okozta gyulladásokat is hatékonyan csökkenti.

Méregtelenítő hatás: (Taraxacum officinale) Gyermekláncfű kivonata méregtelenítő hatású. Portaszító hatásának köszönhetően megtartja a bőr természetes ragyogását, minimalizálja a szürkés bőrszínt, ezáltal eltűnnek a foltok, bőrvörösség tünetei). javítja a bőr textúráját: egységesíti és ápolja a bőrt.

3 BŐRVÉDELEM A NAPI AGRESSZIÓ ÉS A FÉNYSÉGÁÁRZÁSSAL SZEMBEN
Magas fényvédő faktorú SPF 30 készítmény. Megvédi a bőrt a káros UVA/UVB sugárzástól, valamint a városi szennyeződésektől. Méregtelenítő hatású


A mindennapi környezetkárosító hatások ellen:

Városi-méregtelenítő – Rendszer: valódi bőrvédő szerepe van. Pajzsként megköti azon méreganyagokat, melyek a városi levegőben terjednek, megakadályozva a gyulladásos jelenségek kialakulását a bőrön. Mindezen káros jelenségek felelősek a korai bőröregedésért, a szürkés, gyulladt bőrszín kialakulásáért.

Véd a káros fénysugárzás ellen : Védi a bőrt a káros UVB (SPF 30) és UVA sugárzástól (1/3 UVB).

 1. ANTI AGEING : VÉDELEM A KORAI BŐRÖREGEDÉSSEL SZEMBEN
  A molekuláris oxigén alapvető szerepet játszik a sejtek hatékonyabb oxigén, ezáltal tápanyag ellátásában, vagyis a sejtek megújulásában.
  Élő cytoxigén
  : kitűnő az oxigénmegkötő képessége. Ezáltal javul a legfelső bőrréteg oxigén-és tápanyag ellátása.

A mikrokapszulás rendszerben elraktározott molekuláris oxigén a bőrfelszíntől a mélyebb rétegekig hat, segítve a bőr optimális oxigén ellátását, melynek következtében a bőr megfiatalodik, a méregtelenítés intenzívebb. A bőr fellélegzik.

 1. HIDRATÁL MÉLYEN HIDRATÁLJA A BŐRT Egész napon át fenntartja a bőr hidratáltságát.
  Sodium PCA (aminosav származék) a bőrünkben is megtalálható aminosav származék, egy Természetes Hidratáló Faktor (NMF). Javítja a szövetek között a hidratáltság fokát, valamint megakadályozza a bőr mélyebb rétegeinek vízveszteségét.

AZONNALI ÉS HOSSZANTARTÓ HATÁSOK:

Ez a kitűnő termék azonnal átalakítja a bőrt, mely egészséges megjelenésűvé, folt-és gyulladásmentessé válik. Folyamatos használatot követően: csökkenti az egyenetlenségeket, felületi szinten csökkenti a bőröregedés látható jeleit. A tartós használatot követően: a bőr puhább, egységesebb, természetes fényű lesz. Visszaadja a bőr természetes szépségét.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Reggel , miután használta az Excel Oxigén, vagy egyéb Germaine de Capuccini nappali ápolás segítő termékét, kenje fel a szükséges mennyiségű krémet és oszlassa el egyenletesen a bőrön. Ha csinált intolerancia próbát az arcbőrén és a teszt negatív, önállóan is használhatja a CC krémet. Ha loose , vagy kompakt púdert szeretne használni, nem szükséges (de előnyös) előzetesen alapozóként használni a CC krémet.

 • Textúra: könnyű krém, magas fedőképességgel.

KISZERELÉSE: 2 ÁRNYALATBAN, Bronz és Bézs színekben

Bőrgyógyászok tesztelték: Paraben-mentes

A színek jelölése: a csomagoláson és a flakonon is névvel és színkóddal jelölve.