Natur Arckezelések

natur-arckezelesek

A Germaine de Capuccini megalkotta új, NATUR termékvonalát, kifejezetten azon vendégek számára, akik kimondottan a természetes eredetű, bio-kozmetikai termékeket keresik. A természetes és natúr kozmetikai termékek a francia ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkeznek.

NATUR Kényeztető pillanatok
Rövid arckezelés természetes eredetű hatóanyagokkal. A fehér tea kivonatokat tartalmazó termékekkel letisztítjuk, majd a nektár esszenciával frissítjük, masszírozzuk bőrét. A kezelést Fehér tea krémmel és masszázzsal zárjuk. A kezelés hatására a bőr természetesen táplált és hidratált lesz.

NATUR Arckezelés
Természetes eredetű hatóanyagokkal. Napjaink legújabb irányzatának megfelelő természetes eredetű, ECOCERT minősítésű hatóanyagokat tartalmazó termékek. A Natur termékek legfőbb hatóanyaga a fehér tea természetes kivonat, mely rendkívül gazdag polyphenolokban, flavonoidokban, továbbá C- és E-vitaminokban. A termékek nem tartalmaznak szilikonokat, parabeneket, mesterséges színezékeket. Az arckezelés során alkalmazott masszázs valódi kényeztetést jelent. A kezelés hatására a bőr természetesen táplált és hidratált lesz.

NATUR Kényeztető rituálé
Arckezelés és testmasszázs. Napjaink legújabb irányzatának megfelelően természetes eredetű, ECOCERT minősítésű hatóanyagokat tartalmazó termékekkel arckezelést és testmasszázst végzünk. A NATUR termékek legfőbb hatóanyaga a fehér tea természetes kivonat, mely rendkívül gazdag polyphenolokban, flavonoidokban, továbbá C- és E-vitaminokban. A termékek nem tartalmaznak szilikonokat, parabeneket, mesterséges színezékeket. Az arckezelés és a testmasszázs során alkalmazott ázsiai rituálé valódi kényeztetést jelent. A kezelés hatására a bőr természetesen táplált és hidratált lesz.