Timexpert White

timexpert-white

A Germaine de Capuccini ezen legújabb kezelése abban egyedülálló más pigmentfolt halványító kezelésekkel szemben, hogy számos olyan hatóanyagot tartalmaz, mely kifejezetten a bőrfiatalítást segíti, továbbá feszesíti a bőrt és visszaadja annak természetes tónusát. 
A pigmentfoltok és egyéb pigmentációs elváltozások egyre gyakoribbak a nők bőrén, és ma már a fiatalabb korosztályt is érintik.

A hiperpigmentáció okai
Eltekintve a kortól, a napsugárzás (intenzív napsugárzás, fényvédelem nélkül) és más faktorok, mint a hormonális változások együttesen okozzák a bőrben eddig működő komplex egyensúlyi folyamatok megbomlását. A melanin-szintézis normál kémia folyamatában egyensúlytalanságok keletkeznek, így a bőrön több, kevesebb pigmentfolt keletkezik. A bőr elveszíti attraktív, egészséges megjelenését, feszességét.

A kezelés célja, hogy csökkentse a pigmentfoltok mennyiségét, szabályozni és egyensúlyba hozni a melanin-szintézist, továbbá megfiatalítani a bőrt és helyreállítani annak természetes tónusát.

A Germaine de Capuccini a hiperpigmentáció legutóbbi kutatásainak eredményeként alakította ki a Melanolight Process technológia fogalmát, melynek alapján különböző, természetes növényi kivonatokat tartalmazó hatóanyag elegyet állítottak össze, mely szinergikusan hat a melanin-szintézis minden egyes fázisában.

Megelőzi a pigmentfoltok kialakulását, blokkolva a melano-szintézis folyamatát, mielőtt még az kialakulna.
Szabályozza a pigmentfoltok megjelenését csökkentve a tyrosinase-szintézist, illetve csökkenti annak aktivitását. A melaninképződést csökkenti.
Korrigálja és megújítja az arcbőrt, továbbá segít a bőr természetes tónusának visszaállításában, illetve halványítja a már kialakult pigmentfoltokat oly módon, hogy a melanin-szintézist szabályozza, csökkenti.

A kezelés hatására a bőr természetes ellenálló képessége növekszik, így csökken a további pigmentálódás esélye, halványodnak a már kialakult pigmentfoltok az erősebben pigmentált területen. A bőr hidratálttá, feszesebbé, tonizáltabbá válik a természetes növényi összetevők hatására.

A 60 perces kezelés különösen hatásos, megelőző jellegű a vegetációs periódus megindulása előtt. A kezelés évszaktól függetlenül ajánlott, de bizonyos szabályokat be kell tartani. A kezelést nem ajánljuk olyan időszakban, amikor a bőr nem óvható meg az intenzív fénysugárzástól: nyaralás, szolárium, síelés. A kezelést követő 48 órán belül óvakodni kell az intenzív fénytől, napozástól.