Timexpert Rides

timexpert-rides

A Germaine de Capuccini luxus ránctalanító programját azért alkotta meg, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínáljon a mimikai ráncok hatékony csökkentésére, illetve a ráncok mélységének és hosszának minimalizálására.

Germaine de Capuccini által kifejlesztett Micro-Dermoxine egyik komponense a hexapeptid időlegesen blokkolja az ingerület átvitelt az idegvégződés és az izmok között. A hexapeptid hatására a bőr felületi ráncai pl.: a szemkontúr, homlok, orr, felső ajkak környékén csökken. A Micro-Dermoxine másik alkotóelem a pentapeptid. Stimulálja az új kollagén rostok keletkezését az irhában, illetve természetes módon feltölti a ráncokat.

A pro-kollagén feltöltő-bőrfiatalító technológia alkalmazása közben iskolavirág-koncentrátumot juttatunk a bőrbe, amely nagymértékben növeli az elasztin képződését és helyreállítja az elasztin rostok természetes 3D szerkezetét.
Hatására a kollagén rostok feszesebbé válnak a rostok adhéziója és anyagcseréje, ezáltal a bőr megfiatalodik, szerkezet szervezetté válik.

A Timexpert további előnye, hogy a bőr- és sejtregeneráláshoz nélkülözhetetlen szójakivonatot is tartalmazza.

A kezelést önállóan és kúraszerűen ajánljuk. A kúra öt kezelésből áll. Ezt követően a kedvező eredmény a 6-8 hetente ismétlődő kezeléssel fenntartható.