Timexpert Rides Szemkontúr-kezelés

timexpert-botox-szemkontur

Nevetés, hunyorgás… Ez mind mimika, melyek következtében a szemkontúr környékén barázdák, ráncok keletkeznek. A Germaine de Capuccini luxus szemkontúr ránctalanító programját azért alkotta meg, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínáljon a mimikai ráncok hatékony csökkentésére, illetve a ráncok mélységének és hosszának minimalizálására.

Germaine de Capuccini által kifejlesztett Micro-Dermoxine egyik komponense a hexapeptid időlegesen blokkolja az ingerület átvitelt az idegvégződés és az izmok között. A hexapeptid hatására a bőr felületi ráncai pl.: a szemkontúr, homlok, orr, felső ajkak környékén csökken. A Micro-Dermoxine másik alkotóelem a pentapeptid. Stimulálja az új kollagén rostok keletkezését az irhában, illetve természetes módon feltölti a ráncokat.

A pro-kollagén feltöltő-bőrfiatalító technológia alkalmazása közben iskolavirág-koncentrátumot juttatunk a bőrbe, amely nagymértékben növeli az elasztin képződését és helyreállítja az elasztin rostok természetes 3D szerkezetét.
Hatására a kollagén rostok feszesebbé válnak a rostok adhéziója és anyagcseréje, ezáltal a bőr megfiatalodik, szerkezet szervezetté válik.

A Timexpert további előnye, hogy a bőr- és sejtregeneráláshoz nélkülözhetetlen szójakivonatot is tartalmazza.

A kezelés során egy egyedülálló hidro-lifting Patch maszkot alkalmazunk, melynek hatására már az első kezelést követően észlelhető a radikális ránctalanító hatás. A szemkontúr környéke feszessé, simává válik a ráncok hossza és mélysége csökken.

A Timexpert Rides szemkontúr-kezelést önállóan, illetve kúraszerűen egyaránt ajánljuk.
A kúra 5 kezelésből áll. Ezt követően a kedvező eredmény a 6-8 hetente ismétlődő egyetlen kezeléssel fenntartható.
A szemkontúr-kezelés bármely arckezeléssel kombinálható.