Timexpert Lift

timexpert-lift

A Germaine de Capuccini új Timexpert Lift programjának legfőbb célja, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül helyreállítsa az arckontúrt (újramodellálás), javítsa a bőr tömörségét és visszaállítsa az arc természetes formáját az anatómiai adottságoknak megfelelően.

A professzionális Timexpert Lift luxusprogram kettős hatása egymást kölcsönösen kiegészíti. A zsírfeltöltő- és vízfeltöltő hatás forradalmian új megoldás, a bőröregedés látható jeleinek – petyhüdtség, ráncok – csökkentésére. A kellemes illatú termékek fő hatóanyaga a kombucha koncentrátum (zsírfeltöltést segíti) és a szezámkivonat (vízfeltöltést segíti). A professzionális kezelés élményét a különleges lifting masszázs és a kellemes illatok csak tovább növelik.

A 60 perces kezelés hatására a bőr teljesen megújul. Az arcbőr feltöltődik, tömörsége helyreáll, ezáltal az arcbőr esztétikai megjelenése jelentősen javul, megváltozik. A bőr feszessé válik, a ráncok mélysége csökken. A bőr puhává, táplálttá és természetes fényűvé válik.