Purexpert

purexpert-kezeles

Germaine de Capuccini új termékcsaládot vezet be PUREXPERT néven. Elsősorban a fiatalabb korosztály bőrproblémáinak kezelésére szolgál, pórusösszehúzó, tonizáló, gyulladáscsökkentő hatású. Speciálisan a kombinált, normál-kevert, aknés bőr kezelésére lett kifejlesztve. A kezelés legfontosabb célja a faggyúmirigyek szabályozása.

Az új termékcsaládnál két különböző kezeléstípust ajánlunk. Külön a normál-kombinált bőrre és az olajos-aknés bőrtípusra. Minden egyes kezelés a bőrtípustól függetlenül alapvetően 3 lépésből áll (megújítás, helyreállítás, hidratálás). Bőrtípusnak megfelelő Purexpert Koncentrátum használata az intenzív faggyúmirigy-működés szabályozása érdekében.

Az arckezelés során megtisztítjuk az arc -, nyak – és dekoltázs bőrfelületet, majd az elhalt hámsejteket a hűsítő hatású peelinggel eltávolítjuk. Mélytisztítást követően speciális nyirokmasszázzsal fokozzuk a méregtelenítés folyamatát. A masszázs a bőr vitalizálásának elengedhetetlen része.

Az egyes készítmények nem monodózisos kiszerelésűek. Végezhető egy kezelés egy adott időszakban, vagy a szakember személyre szabottan, a bőr állapotától függően kúrát is összeállíthat a bőr egyensúlyi állapotának helyreállítása érdekében.

A kezelés hatására a bőr frissebb és mattabb, comedone-októl mentes lesz. A bőr vízháztartása javul, helyreáll. A PUREXPERT otthoni ápolást segítő termékeivel ugyancsak 3 lépésben (megújítás, helyreállítás, hidratálás) növelhető a kezelés eredménye, illetve jelentősen javítható a bőr egyensúlyi állapota.