Mens Line C-plus Energy

mens-line-c-plus-energy

A férfi arcápolás többé már nem tabu. A férfiak olyan termékeket keresnek, melyek azonnal és intenzíven hatnak, helyreállítják az arckontúrt, ránctalanítanak, kellemes tapintásúak és kitűnő komfortérzetet adnak, tehát szabályozzák a faggyúmirigyek működését, ezért megszűnik az arc olajos csillogása, továbbá hidratálják a bőrt.

A Germaine de Capuccini megalkotta a kifejezetten férfi arcbőr ápolását segítő vitalizáló professzionális arckezelését, hogy hatékonyan segítse a férfiak bőrének ápolását. A természetes növényi kivonatokat (nyírfanedvet, szakét, citrusféléket) és nyomelemeket, C-vitamin koncentrátumot tartalmazó termékek azonnal hatnak, kifejezetten diszkrét, férfias illatúak.

Az intenzív arckezelés során száműztük a gyakran kellemetlen gőzölést. A férfi arcbőr anatómiájára specializált Shi-Zen japán méregtelenítő masszázst fejlesztettünk ki. A váll-, nyak-, és a mellizmok vitalizáló masszírozásával még élvezetesebbé tesszük a kezelést. A méregtelenítő aktív karbonmaszk illatával és azonnali ránctalanító, mattosító hatásával rendkívüli eredményeket, igazi élményt biztosít.