So Delicate Arckezelés érzékeny bőrre

so-delicate

Habár a bőrérzékenység minden korszakban kimutatható tünete volt a bőrnek, az érzékeny, allergiás bőrűek száma napjainkban folyamatosan növekszik, melynek a modern társadalomra jellemző okai vannak, mint a megváltozott életstílus, valamint a külső környezeti ártalmak.

Az érzékeny bőrön megjelenik: bőrvörösség, hámlás, érdes felszín és bőrszárazság, piros foltok, mellyel a komfortérzet hiánya, égető érzés, fokozott hőérzet, feszülő bőr tünetegyüttesek jelennek meg.

A Germaine de Capuccini SO DELICATE kezelési programját úgy alkotta meg, hogy az – komplexitásának köszönhetően – hatékony eszköz legyen az érzékeny, valamint az allergiás tüneteket mutató bőr teljes körű ápolására. A termék piaci újdonsága az allergiás tüneteket mutató bőr ápolásának lehetőségében rejlik.

A 60 perces kezelés során kizárólag az érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket használunk, mint pl.: tonik, tej, komfort balzsam, bőrnyugtató masszázskrém, maszk és bőrvédő záró emulzió, ezáltal minimalizálható az irritáció, illetve az allergiát mutató tünetek kialakulása. Az egyes termékek aktív növényi kivonatokat (farkasbab, aggófű), bőrvédő komplexeket (bajkáli csukóka, tigrisfű, medvecukor), valamint ceramidokat és lipideket tartalmaznak.

A termékek más Germaine de Capuccini termékekkel nem helyettesíthetők, mert csak így biztosítható az érzékeny bőrre jellemző tünetmentes állapot létrehozása, fenntartása. A kezelés hatására minimalizálható az irritáció, illetve az allergiát mutató tünetek kialakulása.