Pure Essence

pure-essence

Arctisztító kezelés egyensúlyhiányos-zsíros bőrre

A Germaine de Capuccini az Options Balance-Vital programot az egyensúlyhiányos-zsíros bőrű vendégek számára alakította ki. A bőr gyakran csillog, fényes, melynek a faggyúmirigyek túlzott működése az oka, ezért a bőr gyakran gyulladt, pattanásos. Az olajos-zsíros bőr nehezen lélegzik, gyakran vízhiányossá válik, ez pedig előbb, vagy utóbb idő előtti ráncosodáshoz vezet.

A kezelés legfontosabb célja a fokozott környezetszennyezésnek, stressznek kitett bőr általános méregtelenítése, tisztítása, a faggyúmirigyek működésének szabályozása, a bakteriális sejtburjánzás minimalizálása, a keratinizáció (száraz, pikkelyes bőr) megakadályozása.

A Germaine de Capcuccini a kezelés eredményeinek elérése érdekében egy speciális hatóanyag komplexet állított össze Control komplex + Sepicontrol, mely többek között cinket, bojtorjánkivonatot, B8-vitamint, biotint, szalicilsavat tartalmaz.

A 60 perces balance-vitál kezelés során, először alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd természetes növényi kivonatokat tartalmazó hatóanyagokkal szabályozzuk a faggyúmirigyek működését. Speciális nyirokmasszázzsal fokozzuk a méregtelenítés folyamatát. A masszázs a bőr vitalizálásának elengedhetetlen része. Az aktív szenet is tartalmazó maszkkal méregtelenítjük a bőrt.