Hydra Essence Hidratáló arckezelés

hydra-essence

Mint az óceán vize…

Olyan sok vizet képes pótolni a Germaine de Capuccini új hidratáló programja, azok számára, akik gyakran szenvednek a dehidratált bőr tipikus tüneteitől, mint a szárazság, piros foltok, pikkelyesség, bőrviszketés, bőrhámlás, fakó tónus.

A hidratáló kezelések legfontosabb célja a vízhiány pótlása, valamint a sejtek vízmegtartó kapacitásának növelése. A hatóanyagok közül a Trehalose (cukor) pótolja a vizet, míg a Silanol megköti a vízmolekulákat, mintegy vízburkot alkot a sejtek körül, így ez a hidratálás tartaléka.

A kezelés minden lépésekor aktív hatóanyagokat tartalmazó termékeket használunk. A tisztítás követően nagy koncentrációjú szérumot juttatunk a bőrbe, majd ezt követi a hidratáló masszázs, majd egy tápláló hatással rendelkező maszk. A kezelést bőrvédő, hidratáló emulzióval zárjuk.

A kezelést követően a dehidratált bőrre jellemző kellemetlen tünetek elmúlnak. A hatóanyagok vízmegtartó hatásának köszönhetően, a bőr hidratáltsága hosszan megmarad.

A hidratáló program három professzionális arckezelést ajánl a dehidratált bőr ápolására. Az arckezelések az arcmaszkok hatóanyagai által kifejtett hatásaiban különböznek egymástól.

HYDRA ESSENCE Hidratáló arckezelés
Száraz, megfáradt, fakó, kipirosodott bőr esetén ajánljuk a mélyen hidratáló, feltöltő kezelést. Hagyja kényeztetni a bőrét a nagy vízmegkötő képességű cukor tartalmú komplexekkel.

SKINZEN ROSE Rózsakivonatos, hidratáló és bőrfiatalító arckezelés
A különböző rózsák kivonatait tartalmazó kezelés semlegesíti a stressz okozta tüneteket a bőrön, fenntartja és ápolja a bőr külső, természetes védőrétegét, javítja annak vitalitását. A kezelés visszaadja a bőr természetes állapotát, bársonyos tapintását, tápláltságát. Érzékeny bőrre is ajánlott.

LUXUS COLLAGEN&HYDRA A bőr rugalmasságát, hidratáltságát helyreállító kezelés
Az összetevők hatására a bőr hidratáltsága hosszan fenntartható, eltűnnek a vöröses foltok, a ráncok kisimulnak, a bőr rugalmassága helyreáll. Hatására az arc tónusa javul, a ráncok csökkenek. Korosztálytól függetlenül ajánljuk, különösen, ha száraz a bőre.