Anti-Ageing kezelések

anti-ageing

A bőr öregedésének folyamatát a hormonális változások és a környezeti agressziók befolyásolják. A bőr öregedésének jelei a 30. életév betöltésével már külsőleg is megmutatkoznak. Csökkenő sejtregeneráló és sejtosztódási képesség, csökkenő lipidképződés, a sejtproteinek számának csökkenése, a szervezettségükben (szerkezetük) bekövetkezett egyensúlybomlás, a kollagén, elasztin, rostok töredezettsége, valamint a pigmentációs folyamatok megváltoztatása a bőr tömörségének elvesztéséhez, ráncosodásához és petyhüdtségéhez vezet.

Napjaink legmeghatározóbb és legkedveltebb kezelései a bőrfiatalító, sejtregeneráló, vitalizáló és feszesítő kezelések. A modern hatóanyag kutatásoknak köszönhetően az ilyen kezeléseknek kettős hatása van: sejtregenerálás és feszesítés.

A Germaine de Capuccini anti-ageing kezeléseit kettős céllal ajánlja. A fiatalabb korosztály számára prevenciós jelleggel, az érettebb bőr részére pedig a bőr táplálásának, regenerálásának céljából ajánljuk.

Valamennyi anti-ageing kezelés kedvező hatása, hogy extra mennyiségű tápanyaggal látja el a fáradt sejteket. Növeli a bőr ellenálló képességét a külső agressziókkal szemben. A bőr simává és táplálttá válik. A bőr visszanyeri természetes fényét.

Az anti-ageing kezelések az elmúlt években több kezeléstípussal egészültek ki, törekedve arra, hogy mindenki megtalálja a korának megfelelő kezelést.

ANTI-AGE ENERGY&FITT Energizáló, tápláló arckezelés gyümölcspelyhekkel
A kezelés során a bőr tisztítását követően minden esetben nagy koncentrációjú tápláló szérumot juttatunk a bőrbe, majd ezt követően gyümölcspelyheket, narancs-, mangó-, és sárgabarack-kivonatot, valamint C-vitamint juttatunk a bőrbe. A kezelés során vitalizáló masszázzsal kényeztetjük a vendéget.

ANTI-AGE VITAL&FITT Vitalizáló arckezelés növényi pelyhekkel
A kezelés során a bőr tisztítását követően minden esetben nagy koncentrációjú tápláló szérumot juttatunk a bőrbe, majd ezt követően olívaolajat (hidratálja és táplálja, továbbá simává teszi a bőrt), spenótból, borsóból készült enzimkivonatot (öregedésgátlás), valamint A-, B- és C-vitaminokban gazdag, természetes növényi pelyheket juttatunk a bőrbe. A kezelés során vitalizáló masszázzsal kényeztetjük a vendéget.

ANTI-AGE MOUSSE MODELLAGE Bőrfeszesítő kezelés
A kezelés során a bőr tisztítását követően minden esetben nagy koncentrációjú tápláló szérumot juttatunk a bőrbe, majd ezt követően konyhakerti növényekből, illetve gyümölcsökből készült kivonatokat, és a bőr tömörségét fokozó édes mandulakivonatot tartalmazó termékekkel kezeljük a bőrt. A kezelés folyamán feszesítő hatású masszázst végzünk. A kezelést követően a bőr tömörebbé válik, a mikrobarázdák kitöltődnek, így megvalósul a bőrfeszesítés.

LUXUS GYÉMÁNT Vitalizáló, kényeztető arckezelés
A gyémántot, hematitot és a rendkívül ritka cinkpátot tartalmazó termékekkel vitalizáljuk, újult erőre ébresztjük sejtjeit. A csodás élményt adó habmaszk, az energizáló thai lávakövekkel végzett masszázs igazi ajándék szeretteinek, felejthetetlen élmény Önnek.

SKINZEN ROSE Rózsakivonatos, hidratáló és bőrfiatalító arckezelés
A különböző rózsák kivonatait tartalmazó kezelés semlegesíti a stressz okozta tüneteket a bőrön, fenntartja és ápolja a bőr külső, természetes védőrétegét, javítja annak vitalitását. A kezelés visszaadja a bőr természetes állapotát, bársonyos tapintását, tápláltságát. Érzékeny bőrre is ajánlott.

EXPRESSZ Energizáló, bőrfiatalító és méregtelenítő arckezelés
Az ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó gumimaszk serkenti a sejtek anyagcseréjét, egyszerre védi és méregteleníti a bőrt, semlegesíti a szabadgyököket. Javasolt fáradt, vitalitását vesztett bőrre, a korai bőröregedés ellen, bőrtípustól függetlenül.

ADAPTSKIN YOUNG&LIFT Bőrfiatalító arckezelés 
A Germaine de Capuccini speciális maszkfelhelyezési technikájának köszönhetően a hatóanyaggal átitatott bandázsszalagok felveszik az arc formáját, feszesítik a bőrt, helyreállítják az arc kontúrját, javítják tónusát, mélyen regenerálják a bőrt és kisimítják a ráncokat. Azon hölgyeknek ajánljuk, akik azonnali feszesítő hatást várnak a kezeléstől.

LUXUS COLLAGEN&HYDRA A bőr rugalmasságát, hidratáltságát helyreállító kezelés
Az összetevők hatására a bőr hidratáltsága hosszan fenntartható, eltűnnek a vöröses foltok, a ráncok kisimulnak, a bőr rugalmassága helyreáll. Hatására az arc tónusa javul, a ráncok kisimulnak. Korosztálytól függetlenül ajánljuk, különösen, ha száraz a bőre.