Klasszikus arckezelések

klasszikus-arckezelesek

A Germaine de Capuccini KLASSZIKUS ARCKEZELÉSEIT különböző esztétikai – és bőrproblémák korrigálására, megoldására fejlesztették ki.

A klasszikus arckezelések egy többlépcsős, komplex kezelési eljárásként lettek kialakítva a látványos eredmények elérése érdekében. Az arckezelésekhez szükséges valamennyi professzionális kozmetikai termék aktív hatóanyagokat, természetes növényi kivonatokat tartalmaz. A nagy koncentrációjú hatóanyagokkal rendelkező ampullák, maszkok, masszázskrémek, záró emulziók célzottan az adott esztétikai – petyhüdt, ráncos, tónusát veszített bőr – és bőrprobléma – egyensúlyhiányos-zsíros, olajos bőr, érzékeny, allergiás bőr, száraz, vízhiányos bőr – korrigálására szolgálnak. Függetlenül a kezelés céljától, nagy hangsúlyt fektetünk a kezelés kényeztető jellegére.

A klasszikus arckezelések közül kiemelt jelentőséggel bírnak az ún. anti-ageing kezelések, amelyek az elmúlt években újabb kezeléstípusokkal egészültek ki, törekedve arra, hogy mindenki megtalálja az esztétikai problémájának megfelelő kezelést. Az anti-ageing kezeléseket a fiatalabb korosztály számára prevenciós jelleggel ajánljuk, az érettebb bőr számára bőrregenerálás, táplálás kerül előtérbe.