Timexpert White

timexpert-white

A természetes bőröregedés és a napsugárzás a bőrben végbemenő egyensúlyi folyamatok felbomlanak, hiperpigmentáció keletkezik. A Timexpert White termékek segítenek helyreállítani az egyensulyi folyamatokat, csökkenteni, halványítani a pigmentfoltokat, hogy a bőr ismételten egységes, foltmentes, világos színű, tökéletes szerkezetű legyen.

TIMEXPERT WHITE Pigmentfolt korrektor krém SPF 20 (50 ml) Ref.: 57000
Gazdag , gyorsan felszívódó krém, ideális bőrápolást biztosít a tónusát vesztett bőr számára. Szabályozza a melanin szintézist (pigmentációt) és egész nap hidratálja a bőrt, továbbá megvédi a káros UVA és UVB sugárzástól. Használja reggel és este az arc, nyak és dekoltázs bőrének ápolására.

TIMEXPERT WHITE Pigmentfolt korrektor intenzív szérum (30 ml) Ref.: 570017
Különösen erős koncentrációjú szérum , mely segít megtartani a bőr általános jól ápoltságát, továbbá szabályozza a pigmentációt, mely az exkluzív Melanolight technológián alapul. Tgeyn fel a szükséges mennyiségű szérumból a kezelendő bőrfelületre, majd a bemasszírozást követően fedje be bőrét a Pigmentfolt korrektor krémmel. A kúrát naponta reggel és este , 4-8 héten át folytassa.

TIMEXPERT WHITE Pigmentfolt halványító- eltávolító koncentrátum (15 ml) Ref.:570024
Speciális , rendkívül nagy dózisban tartalmazza a pigmentfolt eltávolító, szabályozó hatóanyagot. A pumpa óvatos megnyomásával, helyezze a kis mennyiségű hatóanyagot a pigmentfoltra, majd masszírozza azt a bőrbe. Ezt követően helyezze fel a teljes bőrfelületre a korrektor krémet SPF 20. Folytassa a bőr ápolását reggel és/vagy este.

Megelőző program:Használja a Pigmentfolt korrektor krémet 1 évben 2 hónapon keresztül.
Korrigáló program: Helyezzen fel néhány csepp intenzív szérumot az arc,nyak és dekoltázs bőrfelületére, majd helyezze fel a szükséges mennyiségű korrektor krémet.
Intenzív korrigáló program: Reggelente helyezze fel a szüksége mennyiségű pigmentfolt korrektor szérumot, majd kenje be a kezelt bőrt a korrektor krémmel. Esténként használja a pigmentfolt halványító koncentrátumot, majd a korrektor krémet.