Timexpert Vitamin C+ (A.G.E)

A C-vitamin a leghatékonyabb termék, mely megvédi a bőrt a külső környezetből érkező káros anyagokkal szemben, valamint kitűnő sejt- és bőrregeneráló. Jelentősen növeli a sejtek anyagcsere folyamatát és segíti a bőr rugalmasságáért felelős kollagén szintézist.

Timexpert Vitamin C+ Revitalizáló Éjszakai Krém Spf10 (50 ml) Ref.: 560018
C Vitaminban gazdag krém 10es fényvédő faktort tartalmaz. A C vitamint érett narancsból nyerik. Oszlassa el a szükséges mennyiségű emulziót az arc-, nyak-dekoltázs bőrfelületén.
Hatása: a bőr egészséges, üde lesz. A ráncok mélysége és hossza egyaránt csökken.
Használja este, miután megtisztította arcbőrét.

Timexpert Vitamin C+ Revitalizáló Nappali Emulzió Spf10 (50 ml) Ref.: 560025
Ez a krémes állagú emulzió C Vitaminba gazdag, 10es fényvédő faktort tartalmaz. A tiszta C vitamint érett narancsból nyerik. Oszlassa el a szükséges mennyiségű emulziót az arc-, nyak-dekoltázs bőrfelületén.
Hatása: a bőr egészséges, üde lesz. A ráncok mélysége és hossza egyaránt csökken.
Használja reggel, miután megtisztította arcbőrét.

Timexpert Vitamin C+ Regeneráló Arcmaszk (50 ml) Ref.: 560032
Az arcmaszk regeneráló hatása egy kitűnő bőrradír funkcióval kombinált. A maszk hatása: csökkenti a pórusok átmérőjét, a mimikai ráncok hosszát és mélységét.
Használja heti egy alkalommal. Egy ecset segítségével tegye fel a szükséges mennyiségű maszkot az arcra és a nyakra, majd hagyja ott 10-15 percig, száradásig.

Timexpert Vitamin C+ Szérum Ampulla Arcra (4X6 ml) Ref.: 560001
Egy ampulla 10 napra elegendő szérumot tartalmaz. A bőr egészséges, üde és puha, a ráncok mélysége és hossza észlelhetően csökken a használatától.
Használja reggelente, finom mozdulatokkal oszlasson el néhány csepp szérumot az arc –és a nyak bőrön, majd ezt követően alkalmazza a már megszokott arckrémét, vagy emulzióját.

Timexpert Vitamin C+ Revitalizáló Feszesítő Testápoló (200 ml) Ref.: 560162
Természetes vitamin komplexet tartalmazó testápoló. Táplálja és hidratálja a bőrt. A magas vitamin koncentrációt érett narancsból nyerik.
Használatát tusolást, fürdést követően ajánljuk.