Timexpert SRNS

Germaine de Capuccini Timexpert srns

Timexpert SRNS Intenzív Regeneráló krém (50 ml) Ref.:480001
A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli. A kozmetológia kémiai Nobel díjjal kitüntetett Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét. A regeneráló krém hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

Timexpert SRNS Regeneráló Szérum-Elixír (50 ml) Ref.:480019 
A Timexpert SRNS szérum, elixír hatalmas mennyiségű hatóanyag koncentrátum. A fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló-és önvédelmi képességét erősíti és növeli. A regeneráló szérum hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak. Miután megtisztította arcbőrét, masszírozza be a szükséges regeneráló szérumot a bőrbe, majd használja az SRNS Regeneráló krémet.

Timexpert SRNS Regeneráló Szemkörnyék ápoló szérum (50 ml) Ref.:480026
A makacs szemkontúr környéki ráncok intenzív kezelésére ajánljuk. Bármely szemkontúr ápoló krém/emulzió használata előtt masszírozza be a szükséges mennyiségű szérumot. A hatalmas mennyiségű hatóanyag koncentrátum szinte valamennyi szükséges vitamint A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance biostimuláló komplexet tartalmaz. Az eltérő mennyiségű hialuron sav segítségével a bőr nedvességtartalma növekszik, a ráncok kisimulnak. 
A regeneráló hatás miatt önállóan is használható szemkörnyék ránctalanító.

Timexpert SRNS méregtelenítő bőrfiatalító szemkontúr krém (50 ml) Ref.:480323
A hatóanyagok a glycotoxinok ellen hatnak, melyek az alsó szemhéj alatti ödémák, táskák, sötét szemkarikák kialakulásának okozói. A bőrszárazság, apró ráncok tünetei csökkennek, a bőr feszesebbé válik. A termék fém applikátor fejjel ellátott, mely alkalmas masszázs végzéséhez.

Timexpert SRNS méregtelenítő éjszakai kúra arcra (10×2 ml) Ref.:480613
A 10 ampullát tartalmazó kúra segíti a sejtek természetes regenerálódási folyamatát, méregtelenít, hidratál, revitalizál, feszesít, hatására a ráncok halványulnak, a bőr üde, egységes megjelenésűvé, bársonyos tapintásúvá válik. Lefekvés előtt, egymást követő 10 este, miután megtisztította az arcbőrt, helyezze fel 1-1 ampulla tartalmát az arcbőrre. Minden bőrtípusra alkalmas, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabénmentes termék. Ha szükségesnek érzi, az ampulla felhelyezése után használja megszokott éjszakai krémjét.

Timexpert SRNS intenzív regeneráló komfort éjszakai krém (50 ml) Ref.:480115
A száraz, extrémszáraz fokozottan igénybe vett bőr (intenzív ráncok, petyhüdt, megereszkedett bőr) intenzív regenerálásához ajánljuk. A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli. A Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét. A regeneráló krém hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

TIMEXPERT SRNS PRO 60+ extra tápláló arckrém (50 ml) Ref.: 480668
Egyedülálló bőrfiatalító arckrém, melynek hatásmechanizmusa az epigenetikai kutatások eredményeire épül. Gazdag és selymes textúrájú, fenséges illatú krém, az életerős, érett hölgyek számára.Az SRNS PRO 60+ krém hidratálja és intenzíven táplálja a bőrt, javítja a bőr védekező és regenerálódási képességét és térben kitölti a mélyebb ráncokat is.