Timexpert Rides Xcel

Germaine de Capuccini Timexpert Rides xcel

A TIMEXPERT RIDES programot a legújabb plasztikai sebészeti eljárások inspirálták, melynek alapján a kezelés segít minimalizálni a mimikai ráncok megjelenését. Az egyes termékek pro-kollagént, szójaproteint tartalmaznak, melyek kitűnő feltöltő hatásúak, míg a mikro-dermoxine megakadályozza az izmok összehúzódását, így a mimikai ránctalanítás legfőbb ellenszere. A Germaine de Capuccini ezen termékeivel segít mindenkinek megállítani az idő múlását.

Timexpert Rides X-Cel Retinolos Ránctalanító Szérum (50 ml) Ref.: 530424 
Egy rendkívül intenzív ránctalanító hatású szérum retinol tartalommal. A szérum hatására a ráncok hossza és mélysége csökken, a bőr hidratáltsága, tápanyaggal ellátottsága javul, mely tökéletes komfortérzettel párosul.
Használja reggel és este. Masszírozza a bőrbe a szükséges mennyiséget, mielőtt a Timexpert Rides X-Cell krémet használja.

Timexpert X-CEL Re-Creation cream (50 ml) Ref.: 530001
Egy rendkívül gazdag krém óriási regeneráló erővel, mely növényi eredetű őssejteket tartalmaz mikrokapszulás és nanotechnológiás rendszerben. A hatóanyagok a mély ránc alá jutva fejtik ki hatásukat. A Pro Kollagén Feltöltő technológia alkalmazásával a bőr szerkezet , tömörsége állítható helyre. A mélyebb ráncok hatékony korrigálására ajánljuk. Reggel és este használja, miután megtisztította arcbőrét.

Timexpert Rides Szemkontúr kezelés Nappal & Éjszaka (2x 10 ml) Ref.: 530056
Nappali emulzió (10 ml) hatékony készítmény a mimikai ráncok ellen hat, továbbá kollagén és elasztin feltöltő technika miatt tonizálttá teszi a szemkontúrt. 
Éjszakai szemkontúr maszk (10 ml) az alsó szemhéj alatti ödémák és a sötét szemkarikák ellen hat. A szemkontúr környéke feszesebb, ránctalanabb és tonizált lesz. Tegyen fel egy kis mennyiségű maszkot a szemkontúr környékére, majd hagyja a felületen egész éjszaka. Kiegészítésként használja a Timexpert Rides Xcel krémet.

Extra Komfort Sminkeltávolító , selymes krém (200 ml) Ref.: 530288
Selymes textúrájú arc-és szemkontúr sminkeltávolító, rendkívül gazdag krém. Hatékonyan eltávolítható a környezetből érkező szennyeződések, faggyúlerakódások és a smink. Egy kitűnő ápoló termék, hatékonyan előkészíti,ápolja a száraz bőrt. Használata után a bőr tiszta , ápolt és táplált lesz a Karité vaj, a Makadámia dió olaj és az F vitamin tartalomnak köszönhetően. Használata után alkalmazza bármelyik Timexpert Rides Xcel terméket.

Professzionális kezeléshez ajánljuk:
Timexpert Rides Ránctalanító Arckezelés 
Timexpert Rides Szem- és Szájkontúr kezelés