TIMEXPERT LIFT(IN)


Timexpert_IN_banner

OTTHONI ÁPOLÁST SEGÍTŐ TERMÉKEK

TIMEXPERT LIFT(IN)  Térddimenzióban feltöltő újramodelláló szérum 50 ml Ref.: 420008

A biotechnológiával előállított összetevőknek köszönhetően az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken.  A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag ellátottsága javul.

Használja a szérumot reggel és este önállóan a kívánt hatás elérése érdekben, vagy kiegészítőként a nappali és éjszakai ápoló krémje alá.

TIMEXPERT LIFT(IN)  SUPREME DEFINITION Térddimenzióban feltöltő újramodelláló krém 50 ml Ref.: 420015

Az Alpha-Gel technológiának (biotechnológia) köszönhetően arcbőrünkre egy második bőrréteget húzunk, mely megvédi a bőrt a káros külső agressziókkal szemben és elindulnak az arcbőrt újra építő folyamatok: Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok, hossza és mélysége csökken. A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag ellátottsága javul.

Használja a krémet reggel és este önállóan vagy az intenzívebb feltöltés érdekében először használja a V3 szérumot a problémás pontok ápolására, majd ezt követően használja a krémet.

TIMEXPERT LIFT(IN) NYAK-DEKOLTÁZS Térddimenzióban feltöltő újra modelláló krém 50 ml Ref.: 420022

A bitechnológiával előállított összetevőknek köszönhetően Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok, hossza és mélysége csökken.  A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul.

Használja a krémet  reggel és este a nyak és a dekoltázs ápolására. Már 3 hét után kedvező változásokat tapasztal. A nyak-dekoltázs bőre feszesebb és ránctalanabb.

TIMEXPERT LIFT(IN) feszesítő, bőrfiatalító szemkontúr krém 15 ml Ref.: 420046 

Biotechnológiával előállított összetevőkből álló termék, táplálja és feszesíti a bőrt, megemeli a felső szemhéjat. Ránctalanító hatású.

Használja a szemkontúr krémet minden reggel és este a szérumot követően, de az arckrémet megelőzően. A dobozban található eszköz segítségével a mellékelt ábrasor szerint, finom mozdulatokkal masszírozza be a szükséges mennyiségű anyagot a bőrfelületbe. A hatóanyag és az egyedülálló masszázstechnika hatására a bőr visszanyeri elvesztett rugalmasságát.