SynergyAge BB

synergy-age-bb-kremek

A színezett arckrém azonnal megszépíti a bőrt. Elfedi a bőrhibákat, az irritáltságot, illetve ajánlott kémia peeling, vagy lézer használatát követően, köszönhetően a krém magas fedőképességének.

SYNERGYAGE BB Magas Fedőképességű Színezett Krém SPF 12, Bézs (50 ml) Ref.: 580009
A színezett arckrém azonnal megszépíti a bőrt. Elfedi a bőrhibákat , az irritáltság és a gyulladásos tünetek jeleit, köszönhetően a krém magas fedőképességének. A krém hialuronsavat tartalmaz, mely biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát. Megfelelően feszít és biztosítja a komfortfokozatot. Különösen ajánlott az erősen igénybe vett bőr megfelelő fedésére egyes dermo –esztétikai beavatkozásokat követően, mint a kémiai hámlasztás, vagy lézeres kezelés. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

SYNERGYAGE BB Magas Fedőképességű Színezett Krém SPF 12 Honey (50 ml) Ref.:580016
A színezett arckrém azonnal megszépíti a bőrt. Elfedi a bőrhibákat , az irritáltság és a gyulladásos tünetek jeleit, köszönhetően a krém magas fedőképességének. A krém hialuronsavat tartalmaz, mely biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát. Megfelelően feszít és biztosítja a komfortfokozatot. Különösen ajánlott a barna bőr, az erősen pigmentfoltos, vöröses , valamint az erősen igénybe vett bőr megfelelő fedésére egyes dermo –esztétikai beavatkozásokat követően, mint a kémiai hámlasztás, vagy lézeres kezelés. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használati utasítás: 
Kitűnő alapja lehet a smink elkészítésének. Helyezzen fel az arcra egy kis mennyiségű krémet, majd finom masszázsmozdulattal oszlassa el egyenletesen az arc-, nyak-, dekoltázs felületén. A BB krémet a napi ápoló krém használatát követően alkalmazza. Ha szükségét érzi púderrel mattosítsa arcát.