Royal Jelly

royal-jelly

A Royal Jelly termékek kitűnő bőrtápláló elixírek. Legfőbb hatóanyagai a méhpempő és a Fu gombából nyert kivonat, melyek célzottan a sejtek szintjén hatnak. A termékek jelentősen javítják a hámsejtek kohézióját és a bőr természetes ellenálló képességét, továbbá táplálják és hidratálják a bőrt. A bőr rugalmassága helyre áll.

Royal Jelly Sminkeltávolító tisztító tej & tonik (125 ml) Ref.: 460028
A könnyen felszívódó tisztító tej & tonik segítségével finoman eltávolíthatók a szennyeződések és a smink. Méhpempőt és a Fu gomba (Poria Cocos) kivonatát tartalmazza.
Használata során a bőr számára egyetlen lépéssel a frissesség érzetét biztosítja. Kitűnően hidratál és táplál.

Royal Jelly Extreme krém száraz és extraszáraz bőrre (50 ml) Ref.: 460011
Royal Jelly, egy rendkívüli elixír, mely hatékonyan megvédi a száraz bőrt a külső környezeti agressziókkal szemben, ezáltal fenntartja a hámszövet természetes egységét és rugalmasságát. A krém táplálja és hidratálja a bőrt, továbbá megtartja annak fiatalos, rugalmas megjelenését. Használja reggel és este, miután megtisztította bőrét.

Royal Jelly Comfort krém normál bőrre (50 ml) Ref.: 460004
Royal Jelly, egy rendkívüli elixír, mely hatékonyan megvédi a bőrt a külső környezeti agressziókkal szemben, ezáltal fenntartja a hámszövet természetes egységét és rugalmasságát. A krém táplálja és hidratálja a bőrt, továbbá megtartja annak fiatalos, rugalmas megjelenését. Használja reggel és este, miután megtisztította bőrét.