Natura

Germaine de Capuccini natura

Germaine de Capuccini megalkotta új, NATUR termékvonalát, kifejezetten azon vendégek számára, akik kimondottan a természetes eredetű, bio-kozmetikai termékeket keresik. A természetes és natúrkozmetikai termékek a francia ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Natura hidratáló Tisztító Tej (200 ml) Ref.: 520001
A krémes állagú tisztító tejjel eltávolítható a smink és a környezetből származó, bőrfelszínen maradt szennyeződések. Használja reggel és este az arc-, nyak-, dekoltázs bőrfelületére. Nyomjon a flakonból egy korongvattára a szükséges mennyiségű tejből, majd tisztítsa meg bőrét.

Natura Hidratáló Tonik (200 ml) Ref.: 520018
A frissítő hatású tonik kitűnő sminkeltávolító. Hatékonyan eltávolíthatók a szennyeződések, valamint a tisztító tej maradékai. Használja reggel és este az arc-, nyak-, dekoltázs bőrfelületére.

Natura Multi Protektív Fehér Tea Arckrém (50 ml) Ref.: 520025
A krém megvédi a bőrt a korai öregedéstől, valamint hatékonyan hidratál. Állagának és kellemes illatának köszönhetően komfortossá teszi a bőrt. Használja reggel és este, miután megtisztította bőrét Natura termékkel.

Natura Multi Protektív Fehér Tea Maszk (150 ml) Ref.: 520049
Az arcmaszk táplálja, hidratálja a bőrt és növeli annak természetes önvédelmi képességét a külső agressziókkal szemben. Használja bőrtisztítás után. Kenje fel a szükséges mennyiséget az arc-, nyak-, és dekoltázs felületére, majd 20 perc hatóidő elteltével törölje le a maradékot.

Natura Multi Protektív Tápláló Testápoló krém (200 ml) Ref.: 520056
Segít fenntartani a bőr természetes fiatalságát, hatékonyan hidratál.
Az eredmény: táplált, hidratált, természetes fényű bőr, megvédve a külső agressziókkal szemben. Használja reggel és este.