Excel Premier

excel-premier

Forradalmian új összetevőket tartalmazó bőrfiatalító krém, a kifinomult luxus ápolás megtestesítője. Rendkívüli bőrfiatalító hatású készítmény, mely késlelteti az öregedés látható jeleit, a meglévő tüneteket pedig csökkenti, illetve eltünteti.

Excel Premier “A krém”
Az örök fiatalság elixírje. Rendkívüli bőrfiatalító, szövettömörítő, feszesítő és ránctalanító hatású krém, “a krém”, mely a biotechnológia legújabb fegyverét a proteinek kedvező hatását használja.

Excel Premier “A krém”
A bőr fiatalságának éltető ereje
A krém meghatározó hatóanyaga egy forradalmai új, biotechnológia felfedezés az un. “hosszú élet védelmező” összetevő, mely a bőr természetes élettani folyamatait erősíti. A krém használatával a bőr megőrzi vitalitását, mélyen hidratáltságát, természetes fényét, feszességét, tonizáltságát.

Excel Premier “A krém” Hatóanyagai
A különleges protein mellett, a napjainkban leghatékonyabb és legkeresettebb bőrfiatalító összetevőket tartalmazza, mint a hialuron sav, mikro kollagén, C-Vitamin, melyek a bőr fiatalos megjelenéséért felelősek.

Excel Premier “A krém”
A dobozban elhelyezett kis spatula segítségével helyezze fel a bőrre a szükséges mennyiségű krémet, majd masszírozza az arc , nyak –és dekoltázs bőrfelületét. Reggel és/vagy este használja a bőr állapotától függően. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Hatékonyságát tesztek igazolják.