Excel Therapy O2

excel-oxigen

EXCEL OXIGEN A FORRADALMIAN ÚJ BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS

A kettős forradalmi újdonságot tartalmazó EXCEL OXIGEN kezelés a bőröregedés látható jeleinek, mint a természetes tónusvesztés, ráncok kialakulása, gyulladások kialakulása ellen hat. A termékek olyan exkluzív hatóanyagokat tartalmaznak, mint az MPC bőrfiatalító komplex, vagy a természetes oxigén, továbbá a hialuronsav. Ezen hatóanyagok megvédik a bőrt a külső káros anyagok hatásmechanizmusaival szemben. A bőr megfiatalodik és oxigénellátása javul, fellélegzik.

Excel Oxigen Sejtregeneráló emulzió (50 ml) Ref.: 590015
A normál és száraz bőr ápolására ajánlott, olaj mentes emulzió ápolja a bőrt. Az emulzió hialuron savat tartalmaz, mely a mélyebb bőrrétegeket hidratálja. Az emulziót reggel és este használja, miután megtisztította bőrét.

Excel Oxigen Sejtregeneráló krém (50 ml) Ref.: 590008
A száraz bőr ápolására ajánljuk. Használatát követően a bőr komfort érzete jelentősen javul. A krém hialuronsavat tartalmaz, mely a mélyebb bőrrétegeket hidratálja. A krémet reggel és este használja, miután megtisztította bőrét.

Excel Oxigen krém és emulzió hatása:
A krém, vagy emulzió használatát követően a bőr ápolt, hidratált és sima lesz. A ráncok egy része eltűnik, mélységük csökken. A bőr visszanyeri természetes fényét egészséges hidratált megjelenését.

Excel Oxigen Sejtregeneráló szemkontúr krém (15 ml) Ref.:590039
Hármas hatású készítmény. Késlelteti a bőr öregedését, eltünteti a ráncokat, ödémákat a szemkontúr környékéről, megfiatalítja a tekintetet. A krém gyorsan eloszlik, felszívódik. Reggel és este használja, miután megtisztította a szemkontúr környékét. Bőrgyógyászok és szemészek tesztelték.

Excel Oxigen Intenzív szemkontúr patch maszk (8 maszk) Ref.: 590022
Hatékonyan kezelhető a ráncos, ödémás szemkontúr környéke. Heti egy alkalommal, mielőtt felhelyezi a maszkot , masszírozza a szemkontúr környékét a szemkontúr krémmel, majd helyezze fel a patch maszkot. Hatóidő:20 perc

EXCEL Oxigen Bőrradír hab (150 ml) Ref.: 590204
Kémiai és finom szemcséket tartalmazó mechanikai bőrradír.
Hatása: Eltávolíthatók a szennyeződések és az elhalt hámsejtek.
Használja heti 1-2 alkalommal. Nedvesítse meg az arcát, majd mogyorónyi mennyiségű anyaggal masszírozza a bőrét, miközben finom hab képződik.

EXCEL Oxigen Silky Scrub selymes bőrradír (50 gr) Ref.: 590527
Selymes bőrradír az érzékeny bőr mindennapi tisztítására.
Kíméletesen távolítja el a szennyeződést és elhalt hámsejteket, ezáltal csökkentve a gyulladás lehetőségét. Minden bőrtípusra használható, de kifejezetten ajánlott érzékeny, rozáceás és gyulladt-aknés bőrre. Heti 1-3 alkalommal frissítse fel vele bőrét.

EXCEL Oxigen Tisztító Tej (200 ml) Ref.: 590180
Este hatékonyan eltávolíthatók a bőrre rakódott szennyeződések és a smink. Megóvja a bőrt a lipid veszteségtől. Reggel az éjszaka folyamán a bőrből távozó szennyeződések távolíthatók el.
Használja reggel és este egyaránt.

EXCEL Oxigén Tonik (200 ml) Ref.: 590197
A tisztító tej használatát követően, a tonikkal megnedvesített korongvattával törölje át az arcbőrét. Egyensúlyban tartja a bőr természetes pH értékét, eltávolítható a maradék tisztító tej és a bőrön maradt szennyeződések. Alkoholmentes.
Használja reggel és este egyaránt miután a Tisztító tejjel letisztította a bőrét.